b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Florida Panthers – Philadelphia Flyers – 11/20 01:00

A mai napra még két NHL elemzést osztok meg és ezzel zárom az elemzéseket. Az első NHL mérkőzésen egy remek mérkőzés elé nézünk és két olyan együttes találkozik egymással, akik nagyon sűrűn zárnak szoros mérkőzéseket a mostani szezonban.


Az NHL elemzéseim az utóbbi időben eltolódtak az igencsak magas szorzók felé és ennek meg is van a maga indoklása. Az utóbbi időben felfigyeltem rá, hogy nagyon sok csapat a biztonságra törekszik és ennek köszönhetően egyre több a döntetlen az NHL fordulóiban. A mostani mérkőzésen pedig ugyanez a gondolatmenetem, ráadásul két olyan csapat találkozik, akiknek 0, ill. +1 a gólkülönbségük.

A két együttes döntetlenjei 9, ill 8-at mutatnak, amit 20 mérkőzés alatt értek el. A statisztikai adatok alapján pedig szinte nincs a két együttes között különbség.

Ma is izgalmas mérkőzésre van kilátás, én pedig számolok a döntetlennel. (Fotó : USA Today)

Annyi szent, hogy a Philadelphia idegenben nem épp a legerősebb, viszont  a vendégek 10 idegenbeli mérkőzésükből 4 alkalommal remiztek. A hazaiak otthon valamivel jobbak, ám a 4-0-2-2-es mutatójuk mindössze a 12. helyer elég a hazai mutatókat tekintve. Egy szó, mint száz én most a döntetlenre ajánlok fogadást. A Florida döntetlenje érőben, hiszen a legutóbbi két mérkőzésükön nem született ilyen eredmény, míg a vendégek sorra gyűjtik a remiket. Úgyhogy bizakodó vagyok és egy szoros mérkőzésen a döntetlen számomra a legmegfelelőbb opció.

Florida Panthers – Philadelphia Flyers Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Rendes játékidő) 4,25 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: