b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Edmonton Oilers – Los Angeles Kings – 12/07 03:00

Az NHL mérkőzések közül az Edmonton – LA Kings találkozóban láttam a legnagyobb lehetőséget. Az ajánlásom mellett pedig három kulcsfontosságú érv is szerepel.


Ahogy a bevezetésben említettem három fő érvem is van a találkozóval kapcsolatosan. Az Edmonton keretében L. Draisaitl, C. McDavid, J. Neal, R. Nugent-Hopkins és Z. Kassian is jobb átlagokkal rendelkezik, mint a vendégek leggólerősebb játékosa A. Kopitar. L. Draisaitl és C. McDavid már harminchét gólt szerzett, illetve vezetik a konferencia góllövőlistáját is. A másik tényező a kapusok teljesítménye lenne. A. hazai oldalon az a M. Smith szerepel, aki 92,1%-os SV% mutatóval rendelkezik. Ez a mutató a kapusok védéseinek százalékát mutatja. Ebben a riválisa J. Quick messze elmarad, hiszen a vendégek hálóőre 88%-os mutatót hozott az eddigi mérkőzésein.

A statisztikai adatok alapján 1,0-1,2-es előnye van az Edmontonnak.

L. Draisaitl és C. McDavid már harminchét gólt szerzett és vélhetően ma is betalálnak. (Fotó : Getty Images)

Aztán ott a harmadik tényező, ami szimpla statisztikai adatokra alapszik. Az Edmonton lényegében remekül indította a szezont, aztán jött egy kisebb formai hanyatlás, ami azért valljuk be várható volt. Viszont, az együttes hazai pályán az előző három mérkőzését elbukta és az addig viszonylag jó mutatóját (6-1-1-2)-t gyorsan redukálta 6-1-2-4-re. Ez jelen állás szerint becsapós lehet, ám most itt lehet a lehetőség a javításra. Az LA Kings idegenben gyengének mondható, hiszen tizenhárom mérkőzést követően 1-1-1-10 a mérlegük és rengeteg gólt kap a csapat. Aztán ott van az a tényező, hogy az LA Kings játékosok szerezték a legkevesebb gólt, mégpedig az átlaguk 2,5-s értéket mutat, míg ez az érték az Edmonton esetén 3,1-es értéket mutat. Aztán ott van a védelmek közötti differencia is, ami szintén a hazai oldal felé billenti a mérleg nyelvét. Egyszóval van három kulcsfontosságú tényező is, a játékosok, a kapusok és a szimpla statisztikai adatok, amelyek alapján várható az Edmonton hazai sikere. Én most erre ajánlok fogadást és bízom benne, hogy ismét megszakítja a három mérkőzéses nyeretlen sorozatát az Edmonton. Legutóbb amúgy erre október 27. és november 7. között volt példa, akkor is három mérkőzést bukott el hazai pályán az Edmonton, majd a “kötelezőket” hozta és két meccsen is nyerni tudott ezt követően.

Edmonton Oilers – Los Angeles Kings Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Edmonton Oilers (A mérkőzés győztese) 1,60 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: