NHL : Dallas Stars – St. Louis Blues

A folytatásban egy NHL mérkőzésre gondoltam, ahol a Dallas a St. Louis csapatával találkozik és 1-1-s eredménnyel állnak a felek a negyeddöntőben.


I Dallas Stars – St. Louis Blues I

Amit az elemzés előtt leszögeznék, hogy egy over opcióra ajánlok amelyet az 5,0-s határon lehet megtenni. Ez annyit tesz, hogy ha 5 gól születik a mérkőzésen akkor a tét visszajár! Fontos, csak akkor fogadj erre az opcióra, ha kétesélyesként látod, tehát vagy alatt, vagy felett opcióra tudsz fogadni. Amennyiben a fogadóirodád nem engedi, akkor a 4,5, vagy 5,5 gól feletti opciót ajánlom!

Tehát a fogadásunk alapja a 6 gól lenne, viszont nem tartom kizártnak, hogy 5 gól fog születni. A bet365-n a 4,5 overre 1,55, míg az 5,5 overre 2,60-s szorzó van. Viszont az 5,0-s határ ahogy már említettem is igazi aranybánya lehet, hiszen 5 gól esetén úgymond visszakapjuk a tétünket, míg over opció esetén 2,00 az odds..

Előző két mérkőzésen 5, illetve 6 gólt hoztak össze a csapatok és most is az over opciót favorizálom. (Fotó : Getty Images)

A két csapat az első mérkőzésen 5, míg a második találkozón 6 gólig jutott. Most is az utóbbi eredményre számolnék. Gyakorlatilag jól lőtték be most a határt a fogadóirodák, viszont a szimulációs adatok alapján 3,2-2,8-s mutatókat hozott ki a rendszer. Ami annyit tesz, hogy 3-3 gól benne van a csapatokban. Ami szintén érdekes adat, hogy a két csapat “randevúi” során végig 4, vagy több góllal zártaj és itt a rájátszás előtti időszakban március 3-án 5, míg február 22-én 7 gólig jutottak a csapatok. Na most, ha abból indulok ki, hogy itt a rájátszásban két alkalommal is hozták ezt az 5 gólos határt, akkor nem aggódom. Mindkét oldalon hiányzik egy-egy alapszezont végigjátszó védő Johns és Bortuzzo, de rajtuk kívül minden egyes kulcsjátékos szerepet kaphat a mérkőzésen. Úgyhogy én kalkulálnék ismét a gólokkal és kiindulva az egymás ellen elért eredményekből, illetve abból a tényezőből, hogy 2-2 gól esetén már a “tipp” nyert, hiszen hosszabbítással együtt érvényes az ajánlásunk. Úgyhogy minden oldalról vizsgálva szerintem ez egy ajándék és remélem, hogy nem lepnek meg a csapatok egy gól nélküli mérkőzéssel.

Dallas Stars – St. Louis Blues (02:00) 
Tipp:Több, mint 5,0 gól (Gólszám összesített hosszabbítással) odds:2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588