b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Dallas Stars – St. Louis Blues

Előző két mérkőzésen 5, illetve 6 gólt hoztak össze a csapatok és most is az over opciót favorizálom. (Fotó : Getty Images)

A folytatásban egy NHL mérkőzésre gondoltam, ahol a Dallas a St. Louis csapatával találkozik és 1-2-s eredménnyel állnak a felek a negyeddöntőben.


I Dallas Stars – St. Louis Blues I

Amit az elemzés előtt ismét leszögeznék, hogy ugyanarra az over opcióra ajánlok fogadást amelyet tegnap is ajánlottam, tehát az 5,0-s határon lehet ismét megtenni a fogadásokat. Ez annyit tesz, hogy ha 5 gól születik a mérkőzésen akkor a tét visszajár! Fontos, csak akkor fogadj erre az opcióra, ha kétesélyesként látod, tehát vagy alatt, vagy felett opcióra tudsz fogadni. Amennyiben a fogadóirodád nem engedi, akkor a 4,5, vagy 5,5 gól feletti opciót ajánlom!

Tehát a fogadásunk alapja a 6 gól lenne, viszont nem tartom kizártnak most sem, hogy 5 gól fog születni. A bet365-n a 4,5 overre 1,53 míg az 5,5 overre 2,50-s szorzó van. Viszont az 5,0-s határ ahogy már említettem is igazi aranybánya lehet most is, hiszen 5 gól esetén úgymond visszakapjuk a tétünket, míg over opció esetén 1,90 az odds..

Előző három mérkőzésen 5, 6, illetve 7 gólt hoztak össze a csapatok és most is az over opciót favorizálom, mint az ezelőtti mérkőzésükön. (Fotó : Getty Images)

A két csapat az első mérkőzésen 5, második találkozón 6, míg a legutóbbi mérkőzésen 7 gólig jutott. Most is az utóbbi két eredményre számolnék. Gyakorlatilag jól lőtték be most a határt a fogadóirodák, viszont a szimulációs adatok alapján 3,4-3,0-s mutatókat hozott ki a rendszer. Ami annyit tesz, hogy 3-3 gól benne van a csapatokban. Ami szintén érdekes adat, hogy a két csapat “randevúi” során végig 4, vagy több góllal zártak és itt a rájátszás előtti időszakban március 3-án 5, míg február 22-én 7 gólig jutottak a csapatok. Na most, ha abból indulok ki, hogy itt a rájátszásban mindhárom alkalommal is hozták ezt az 5 gólos határt, akkor nem aggódom. Úgyhogy én kalkulálnék ismét a gólokkal és kiindulva az egymás ellen elért eredményekből, illetve abból a tényezőből, hogy 2-2 gól esetén már a “tipp” nyert, hiszen hosszabbítással együtt érvényes az ajánlásunk. Minden oldalról vizsgálva szerintem ez egy ajándék és remélem, hogy nem lepnek meg a csapatok egy gól nélküli mérkőzéssel.

Dallas Stars – St. Louis Blues (03:30) 
Tipp:Több, mint 5,0 gól (Gólszám összesített hosszabbítással) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: