b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : DAL Stars – TB Lightning – 09/29 02:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:00

A párosítás esetében három nyertes fogadást kötöttünk immáron és a mostani mérkőzés lehet az, ahol a Tampa Bay lezárhatja az idei szezont. Ennek ellenére a Dallas játékában érzünk annyi küzdeni akarást és erőt, hogy akár meglepetést is okozzanak, illetve hetedik mérkőzésre csúsztassák a döntést. Ehhez a Dallas csapatának mindenképp a támadójátékon kell javítani, amit az utóbbi időben elég alaposan megtett a csapat. Annyi egyértelműen látható, hogy a döntőben lejátszott öt mérkőzésen az underdog csapat minden egyes meccsen lőtt legalább két gólt, míg a Tampa az első mérkőzést leszámítva rendre legalább kétszer betalált a döntőbeli riválisának. A Tampa oldaláról Stamkos ismét kidőlt, ami döntően befolyásolhatja a Lightning játékát, viszont ezt leszámítva mindkét oldalon a legjobb játékosok szerepelhetnek. Mivel Stamkos kidőlt, így a Tampa sikerét nem favorizálnánk, viszont a gólokban, méghozzá a mindkét csapat szerez legalább két gólt opcióban reális értéket véltünk felfedezni, úgyhogy erre ajánlunk fogadást 2,5 egységgel.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez legalább két gólt)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: