b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : DAL Stars – TB Lightning – 09/26 02:05

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:05

Stamkos visszatérése igencsak ütősre sikerült, ugyanis Steven képes volt már az első harmadban gólt szerezni és ezzel megalapozta az előző találkozó sorsát. Annyi biztos, hogy a Tampa Bay mostani támadó triója (Stamkos , Kucherov, Point) ellen nem nagyon van ellenszer, főleg nem annak az Anton Khudobinnak, akik azért nem rendelkezik olyan erős védési mutatókkal. A Dallas ráadásul egyre szűkebb kerettel rendelkezik, hiszen több játékosa is lesérült és példának okáért a legerősebb támadó a csapatban az a Denis Gurianov, akinek mérkőzésenkénti 0.32-es gólátlaga van és rajta kívül talán Jamie Benn, illetve Alexander Radulov aki gólt szerezhet, ám ők 0.28, 0.27-es átlaggal rendelkeznek. A Tampa erős nagyon tehát támadásokban, ráadásul a kapusuk Andrei Vasilevskiy is kiváló eredményekkel rendelkezik. Zsinórban kétszer nyertünk ezen a meccsen és úgy véljük, hogy a sérültek, Stamkos visszatérésével, illetve összességében a csapatok közti különbségekből adódóan most is Tampa Bay sikerrel zárul ez a párharc.

📊 Ajánlott predikció: 
TB Lightning (Győztes)

odds: 
1.64 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: