b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : DAL Stars – TB Lightning – 09/24 02:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:00

Ezen a meccsen nem írunk regényeket. Az előző találkozón magabiztos sikert aratott a Tampa és most is erre számítunk. Remek hír lehet, hogy Steven Stamkos neve ismét megjelent a csapat keretében, tehát a liga egyik leghatékonyabb támadótriója N. Kucherov, S. Stamkos és B. Point lehet a jégen. Ez ha megvalósul, akkor a Dallas kapusának A. Khudobinnak aligha lesz könnyű dolga. Láthattuk, hogy az előző meccsen 3-0-ra elhúzott a Tampa, majd jött a pihentetés, amelynek köszönhetően felkapaszkodott a Dallas. Mivel pihentebbek némileg a Tampa játékosai, így mindenképp reális érték van ismét a Lightning nyeretésében. Úgyhogy nincs kérdés, hajrá Tampa!

📊 Ajánlott predikció: 
TB Lightning (Győztes)

odds: 
1.64 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: