NHL : Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens – 11/20 01:00

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az utolsó elemzés esetében is egy remek mérkőzés szemtanúi lehetünk, ahol ténylegesen nehéz azt megmondani, hogy mely csapat nyerhet és melyik bukhat.


Ami biztos, hogy ezen a mérkőzésen is két olyan csapat találkozik, akik rendkívül sokszor remiztek már a mostani idény során. A hazaiak eddig 8, míg a vendégek 7 döntetlennél tartanak. Ráadásul nem is olyan rég 11.13.-án is 2-2-es mérkőzést követően nyert a Montreal. Ami szintén érdekes tényező, hogy mindkét együttes az utóbbi fordulókban rendkívül figyel a védekezésére és ennek is köszönhető, hogy a Columbus megverte a St. Louis Blues csapatát hazai pályán hosszabbítást követően. A Motreal a New Jersey Devils ellen remizett az előző fordulóban.

A két csapat között 0,4-0,6 pont közötti különbség van. Egyszóval itt sincs meg a kellő minimum egy gólos előny.

Vajon megismétlődik a pár fordulóval ezelőtti mérkőzés és ismét döntetlennel zárnak a felek? (Fotó : Getty Images)

A fogadásom ezen a találkozón is a döntetlenre hajaz és. nagyon bízom benne, hogy a Canadiens nem most nyitja ki a gólzsákot. Ezt legutóbb megtették a Washington otthonában is, ahol nagy meglepetésre nyerni tudtak, ám nehezen tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a Columbus is jól szerepel az utóbbi időben. Úgyhogy a döntetlen itt is zöldülhet.

Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Rendes játékidő) 4,00 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0