b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens – 11/20 01:00

Az utolsó elemzés esetében is egy remek mérkőzés szemtanúi lehetünk, ahol ténylegesen nehéz azt megmondani, hogy mely csapat nyerhet és melyik bukhat.


Ami biztos, hogy ezen a mérkőzésen is két olyan csapat találkozik, akik rendkívül sokszor remiztek már a mostani idény során. A hazaiak eddig 8, míg a vendégek 7 döntetlennél tartanak. Ráadásul nem is olyan rég 11.13.-án is 2-2-es mérkőzést követően nyert a Montreal. Ami szintén érdekes tényező, hogy mindkét együttes az utóbbi fordulókban rendkívül figyel a védekezésére és ennek is köszönhető, hogy a Columbus megverte a St. Louis Blues csapatát hazai pályán hosszabbítást követően. A Motreal a New Jersey Devils ellen remizett az előző fordulóban.

A két csapat között 0,4-0,6 pont közötti különbség van. Egyszóval itt sincs meg a kellő minimum egy gólos előny.

Vajon megismétlődik a pár fordulóval ezelőtti mérkőzés és ismét döntetlennel zárnak a felek? (Fotó : Getty Images)

A fogadásom ezen a találkozón is a döntetlenre hajaz és. nagyon bízom benne, hogy a Canadiens nem most nyitja ki a gólzsákot. Ezt legutóbb megtették a Washington otthonában is, ahol nagy meglepetésre nyerni tudtak, ám nehezen tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a Columbus is jól szerepel az utóbbi időben. Úgyhogy a döntetlen itt is zöldülhet.

Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Rendes játékidő) 4,00 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: