b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers – 10/15 02:30

Vajon képes lesz megnyerni a 6. mérkőzését is a vendég együttes? (Fotó : Getty Images)

A harmadik prémium elemzés esetében a Blackhawks – Edmonton Oilers mérkőzésre ajánlok fogadást.


A hajnali mérkőzésen az Oilers a 6. győzelmükre pályáznak, míg a házigazdák szeretnék megszerezni a szezon első győzelmét. Jelenleg a két csapat között orbitális különbség van, hiszen a vendégek az első, míg a hazaiak a tizennegyedik helyen állnak a tabellán. Az Edmonton legutóbb a New York Islanders, Devils és a Rangers otthonában is nyerni tudott és elmondható az együttesről, hogy C. McDavid, L. Draisaitl, ill. J. Neal parádéznak és eddig nekik köszönhetően szárnyal a csapat.

A szimulációs adatok alapján 2,8, ill. 3,4 a két csapat mutatója.

Vajon képes lesz megnyerni a 6. mérkőzését is a vendég együttes? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy nem lesz ez a mai egy sétagalopp, hiszen a hazaiak keretében Corey Crawford, Patrick Kane, ill. Alex DeBrincat is szerephez jut. Ugyan nehéz kiindulni a szezon eleji formákból, ám mindenképp érdekes tényező, hogy az Oilers ilyen remek rajtot vett. Ám ami a mai mérkőzést illeti én nem bízok a fogadóirodák által kialakított szorzókban. Nem is értem, hogy miért ekkora favorit a Blackhawks, hiszen a támadósoruk eddig 3 mérkőzés alatt 3-as átlagot, míg a védelmük 4-es átlagot hozott össze a gólokat tekintve. Az Oilers ez idő alatt szinte minden meccsén képes volt 4, vagy több gólt szerezni. Úgyhogy kijelenthető, hogy a liga eddigi egyik legeredményesebb támadósora érkezik a United Center jegére, ahol szerintem a vendégek folytatják a menetelésüket. Fontos kiemelnem, hogy nem a rendes játékidőre, hanem a mérkőzés győztesére ajánlok fogadást, ami kétesélyes opció és nem szerepel benne a “döntetlen”, mint kimenetel!

Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers Fogadási Határidő : 02:30
Tipp : Edmonton Oilers (Győztes) odds: 2,15 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: