b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks – 19:00

A mai napon négy gold elemzés is megosztásra kerül, amelyből két esetben közös publikáció lesz a prémium elemezésekkel együtt. Az első mérkőzésen egy NHL mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol az a Chicago lép ismét jégre, akik ellen legutóbb egy 8-2-es mérkőzésen sikerült profitálnunk.


Ahogy már a felvezetésben is említettem, legutóbb a Blackhawks ellen a Boston Bruins elleni mérkőzésükön fogadtunk. Akkor a Boston az erőviszonyoknak megfelelően teljesített és 8-2-re nyert a csapat. Azóta sem sok babér terem a vendégeknek, hiszen továbbra is pocsék formában vannak és nyolc mérkőzést követően 1-1-2-4-es mutatójuk van. A Carolina ennél jóval jobb mutatókkal szerepel és tíz mérkőzést követően 3-3-1-3 a mérlegük, ill. hazai pályán négy mérkőzésből, mindössze egy alkalommal szenvedett vereséget a Carolina.

A gólszámadatok alapján 3,9, ill 2,6 a két csapat mutatója. Ez alapján 3-2, 4-2, vagy épp 4-3-as végeredmény lehet reális.

Ismét hazai pályán szerepelhet a Carolina és itt az ideje, hogy ismét behúzzák a győzelmet! (Fotó : Getty Images)

A hazaiak a hazai publikum előtt megvertél a Montrealt, nyertek a Tampa Bay Lightning, ill. a New York Islanders ellen is, majd jött a Blua Jackets és ők pontot raboltak. Ami szintén érdekes lehet, hogy a Blackhawks legutóbbi szezonban nem tudott győzni a Carolina ellen. Két alkalommal is a rendes játékidőben, míg egyszer hosszabbításban tudott nyeri a hazai csapat. Egy szó, mint száz a hazai keretben Petr Mrazek, Teuvo Teravainen, Sebastian Aho, Erik Haula is szerephez jut és ezen játákos mindegyikének sokkalta jobb az idei mutatója, mint a vendégek keretében lévő összes játékosának mutatói. A vendégek keretében Patrick Kane, ill. Alex DeBrincat lehet az aki komoly problémát okozhat. Összességében viszont kétlem, hogy a Chicago képes lenne innen győzelemmel távozni. A hazaiak négy mérkőzést követően lépnek ismét hazai jégre, ami szerintem a győzelmet is meghozza a mostani mérkőzésen.

Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Carolina Hurricanes (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : Carolina Hurricanes (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: