b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Calgary Flames – Dallas Stars – 11/14 03:30

A harmadik, egyben utolsó elemzés esetében pedig a Calgary Flames – Dallas Stars mérkőzésre ajánlok fogadást.


Ezen a mérkőzésen leginkább a statisztikai adatokban, ill. a Calgary Flames hazai teljesítményében bízva hoztam meg a döntésem. A statisztikai adatokat tekintve ismét két statisztikai portál adatait használtam fel, amelyek alapján ha kicsivel is, de esélyesebbnek minősül a Flames. A Dallas Stars ugyan az utóbbi időben elkapta a fonalat, ám fontos kiemelni, hogy a vendégek mindössze három mérkőzésen zártak győzelemmel a kilenc idegenbeli mérkőzésükből. A Calgary ezzel ellentétben hazai pályán eddig parádézik és kilenc hazai mérkőzésből 4-2-2-1-es mutatót alakított ki a csapat. A vereségeket egytől-egyig jóval erősebb kvalitású játékosokkal rendelkező csapatoktól szenvedték el, de hogy példát említsek legutóbb a St. Louis Blues nyert hosszabbításban, ill. azt megelőzően a Washington harcolt ki győzelmet.

A statisztikai adatok alapján 0,8-1,1 gólátlag közötti favoritnak számítanak a hazaiak és ez alapján, akár ma is hosszabbításban dőlhet el a mérkőzés.

Otthon eddig remek eredményeket ért el a Calgary és ennek köszönhetően én most az ő győzelmüket várom. (Fotó : Getty Images)

Röviden tömören tehát, jól szerepel eddig a Calgary hazai pályán és több olyan együttest a hátuk mögött hagytak már, akik hasonló erőt képviselnek, mint a mostani vendégeik. A Dallas rossz idegenben, ám semmiképp sem írhatóak le a vendégek, hiszen a legutóbbi 10 fordulót tekintve 7 alkalommal nyerni tudtak. Úgyhogy egy ki-ki meccs lesz ez a mérkőzés is, ám bíznék a Calgaryban, ill. a Dallas pocsék idegenbeli mutatóiban.

Calgary Flames – Dallas Stars Fogadási határidő : 03:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Calgary Flames (Győztes) 1,68 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: