b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Boston Bruins – Washington Capitals – 11/17 01:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A második elemzés esetében egy NHL mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk. A jégen ugyanis a Boston Bruins és a Washington Capitals fog egymással találkozni.


A találkozóval kapcsolatban több opció is felmerült bennem, ám ami biztos, hogy most sem ajánlhatok mást, mint a Philadelphia Flyers elleni mérkőzésen. A találkozó esetében számomra a rendes játékidőbeli döntetlen reálisnak tűnik és ennek több indoka is van. A Boston hazai pályán eddig 7-0-3-0-ás mutatóval rendelkezik, tehát amikor döntetlennel zárt akkor ki is kapott a csapat. A Washingtonról pedig elmondható, hogy idegenben igencsak masszívak és 4-5-1-1-es mutatójukkal kimagaslanak a mezőnyből. A Capitals tehát mindössze egy vereséget számlál idegenben ami a rendes játékidőben született meg, ám ezen kívül is csak egy olyan vereségük van, ami hosszabbítás után tönrtént.

A statisztikai adatok alapján 0,1, ill. 0,3 pont között különbség van a felek között, ami szintén a szoros mérkőzést, ill. a döntetlent, mint opciót vetíti elém ezen a találkozón.

Az előző elemzés esetében bejött a döntetlenre való fogadásunk és most is egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk. (Fotó : Gary A. Vasquez USA TODAY Sports)

Ami biztos, hogy ezen hazai/idegenbeli adatok alapján nagyon meglepő lenne, ha bármely csapat tudna több góllal nyerni, ráadásul a Washington utolsó mérkőzésén elszenvedett vereség miatt még motiváltabb lehet. a Boston Bruins legutóbbi két hazai mérkőzésén döntetlennel zárt, míg a Washington a legutóbbi öt idegenbeli találkozóján tette meg mindezt. Úgyhogy a mostani elemzésem alapja teljesen megegyezik a 11.13.-án közzétett tartalommal és lényegében a rendes játékidőbeli döntetlenre ajánlok fogadást, ami ismét 4,10-es oddson fogadható.

Boston Bruins – Washington Capitals Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Rendes játékidő) 4,10 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: