b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Boston Bruins – St. Louis Blues

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins, de ebben a helyzetben már felesleges az esélyeket latolgatni. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

Az NHL döntő utolsó mérkőzéséhez érkezünk, ahol 3-3-s döntetlennel állnak a csapatok. A tét nem más, mint a Stanley kupa megnyerése!


I Boston Bruins – St. Louis Blues I

 

A találkozó esélyese véleményem szerint a Boston Bruins, de semmilyen körülmények között nem írnám le a St. Louis Blues csapatát. Ami biztos, hogy a Bostoni csapat óriásit mentett 10-én, hiszen 5-1-re nyertek idegenben, ezzel pedig egalizálták az eredményt. A mai ajánlásom bet365-n lesz fogadható, viszont unibeten is lesz lehetőség fogadást kötni két opció segítségével a mérkőzésre.

A szimulációs adatok alapján 2,9-2,7-s eredmény várható, ami annyit tesz, hogy 5-6 gólos mérkőzés elé nézhetünk hajnalban.

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins, de ebben a helyzetben már felesleges az esélyeket latolgatni. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

Igencsak ki-ki mérkőzésre számítok és kiindulva az előző mérkőzésekből számomra nagyon, de nagyon meglepő lenne, ha most egy szűk/kevés gólos mérkőzést látnánk. A Boston hazai pályán erősnek mondható, viszont a St. Louis Blues bizotsan mindent megfog tenni a trófea elhódításáért. Számomra a statisztikai adatok beszédesek és arra ajánlok fogadást, hogy mindkét csapat legalább két gólt szerezt. Ezt bet365-n a “Pontszerzés” menüben találhatjátok, ahol a “Mindkét csapat gólt szerez” lehetőségen belül a “2, vagy több gól” lehetőséget kell választani. Unibetes felhasználóknak a csapatgólokat ajánlom, ahol az 1,5 gól feletti opciókra kellene fogadást kötni. Ugyan a szorzók elmaradnak a bet365-s szorzótól, de reálisnak vélem a 2-2 gólt a csapatoktól. Tehát mindkét nagy fogadóirodánál rakható valamilyen módon a favorizált opció, aki pedig papíron fogad, annak a 4,5 gól feletti opciót ajánlom fogadásként.

Boston Bruins – St. Louis Blues (02:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat 2, vagy több gólt szerez) odds: 1,76 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: