b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Boston Bruins – Pittsburgh Penguins – 01:00

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins, de ebben a helyzetben már felesleges az esélyeket latolgatni. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

A második mérkőzésen egy NHL mérkőzéssel készültem, ahol a Bruins – Pittsburgh mérkőzés került kielemzésre.


Az elemzést leginkább a szimulációs eredményekre, ill. a szezonbeli teljesítményre alapoztam. A Bruins keretéből ugyan hiányoznak többen is, ám a hazaiak részéről Pastrnak és Marchand továbbra is bevethetőek. Ez a kettős immáron 21 gólt szerzett a 46 találatból a Bruins számára. A Pittsburgh jól kezdte a szezont, ám az utóbbi időben nincs valami rendben a csapatnál. A legutóbbi hat fordulóban négy alkalommal is vereséget szenvedtek, míg a Bruins egy öt mérkőzéses nyerőszériával rendelkezik, ráadásul hazai pályán roppantul erősnek mondható idén az együttes.

A várható gólszámadatok alapján 3,6, ill. 2,8 a két csapat mutatója. Ez alapján szoros mérkőzésre van kilátás, ám látható, hogy közel egy gólos favoritnak számítanak a hazaiak.

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins és remélhetőleg tovább tartja kiváló formáját a hazai együttes. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

Ami biztos, hogy hazai pályán eddig 6-0-1-0-ás mutatóval rendelkezik a Bruins, míg idegenben a Pittsburgh öt mérkőzésből kettőt bukott. A Bruins ellen egyébként nagyon nehéz nyerni TD Gardenben és ezt a Pittsburgh is bebizonyította, hiszen legutóbb itt 2014.11.25.-én nyert az együttes. Úgyhogy bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban, hiszen a hazaiak szinte az egyik legjobb keretüket küldhetik a jégre, ráadásul a két leghatékonyabb játékosuk is játékra alkalmas állapotban. Formai különbség van a felek között és ahogy megfogták a Sharks, Blues csapatait, ezt szerintem ugyanolyan favoritként most hajnalban is megteszik.

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Bruins (Győztes) 1,60 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: