b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Boston Bruins – Carolina Hurricanes – 12/04 01:00

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins, de ebben a helyzetben már felesleges az esélyeket latolgatni. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

A hajnali NHL kínálatból két találkozóval kalkulálok és mindkét esetben vállalva némi rizikót ajánlok fogadást. Az első esetben a Boston Bruins – Carolina Hurricanes mérkőzésre fogadok.


A találkozóval kapcsolatosan három fő érvem van a hazai siker mellett. A kapusok, a játékosok gólátlaga, ill. a Boston hazai pályán mutatott teljesítménye. Kezdjük a kapusoknál. A Boston hálóőre Tuuska Rask és riválisa Petr Mrazek mutatói igencsak beszédesek. A hazaiak hálóőre jóval jobb mutatókkal rendelkezik és Raks SV% mutatója (lövés/védés átlag) 91,1%-t mutat, ami nagyon jó, sőt kiváló eredménynek számít. A vendégek hálóőre sem rossz, viszont ő 89%-t átlagot ezen mutatón. Összesített adatok alapján pedig az FP között több, mint 2 egység az eltérés a felek között. Aztán ott vannak a játékosok, akiknek a mutatói igencsak beszédesek. A hazai csapatban D. Pastrnak a legeredményesebb a maga 0,80-as gólátlagával (vélhetően ő ma is betalál), rajta kívül pedig B. Marchand, P. Bergeron és J. DeBrusk is jobb mutatóval rendelkezik, mint a vendégek legjobbja S. Aho.

Statisztikai adatok alapján 0,8-1,2 gól között várható a Boston sikere.

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins, de a “back to back” helyzet miatt nem szabad nagyot kockáztatni. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

A játékosok átlagai, mutatói tehát beszédesek, ráadásul aki most rátekint a góllövőlistára láthatja, hogy a hazai csapatban Pastrnak, ill. Marchand őrült tempóval termelik a gólokat és a harmadik, negyedik helyen állnak és összesítésben negyvenhárom gólt szerzett már ez a két játékos. Ezt követően ott van a Boston hazai mutatója, ami alapján látható, hogy a hazaiak még nem szenvedtek vereséget a rendes játékidőben tizenöt mérkőzést követően! A csapat mérlege a TD Gardenben 9-2-4-0. Egy szó, mint száz rengeteg tényező szól számomra a hazai siker mellett, viszont egyetlen tényező van ami miatt csak 2,5 egységgel ajánlok fogadást a találkozóra, ez pedig, hogy a Boston ma hajnalban még pályán volt, míg a Carolina egy napot pihenhet a mostani mérkőzés előtt. Ez ritkán befolyásol egy mérkőzést, ill. láthattuk is, hogy a Boston egymást követő három nap is tudott nyerni, tehát ez a “back to back” helyzet nem vesz ki belőlük sokat, viszont felesleges nagyot vállalni a meccsen. Ami érdekes lehet, hogy a TD Gardenből legutóbb 2016.04.06.-án távozott győzelemmel a Carolina. Ezért bízom a hazai sikerben!

Boston Bruins – Carolina Hurricanes Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Bruins (A mérkőzés győztese) 1,64 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: