b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Washington Redskins – New England Patriots – 19:00

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

A késő esti, illetve hajnali NCAA elemzések mindegyike nyert, így remekül indíthatjuk meg a hét utolsó napját. A mai “gold” elemzés esetében egy NFL mérkőzést emeltem ki a kínálatból és a múlthetihez hasonlóan ismét a New England Patriots mérkőzésére ajánlok fogadást.

 Amerikai futball statisztika:
19 nyertes – 10 vesztes


A mérkőzést lényegében akár saját kútfőből is merném ajánlani, hiszen a Pats védelem egyszerűen fantasztikus és Bradyéknek nagyon könnyű dolguk van ezáltal. Az előző héten a Buffalo Bills elleni mérkőzésükre fogadtunk és ahogy vártam is a védelmek csatája volt az a mérkőzés. A mostani találkozó viszont teljesen más, hiszen a Redskins pocsék formában, ráadásul a támadósor valami botrányosan teljesít.

A szimulációs eredmények alapján 18 pontos favoritnak számít a Pats.

Papíron egyértelű favoritnak számít a Pats és, ma ha a védelmük jól szerepel, akkor akár két számjegyű is lehet a különbség a felek között. ( Fotó : AP Photo/Steven Senne)

A vendégek eddig hibátlanok és minden meccsüket hozták. A Washingtonról ez nem mondható el, hiszen a hazaiak eddig minden meccsükön vereséget szenvedtek. Ami azt illeti a vendégek támadósorában S. Michel, J. Wihte, J. Gordon, P. Dorsett és a kisebb sérülését már a háta mögött hagyó J. Edelman játékára is lehet számítani. Brady dolga tehet némileg egyszerű, hiszen van több olyan top kategóriás játékos a támadósorban, akikre lehet építeni. A hazaiak részéről már nem ilyen egyszerű a helyzet. Egy még rutintalan és sok hibával rendelkező irányító kezd C. McCoy személyében, ill. a hazaiak támadósorából nagyon sokat kell gondolkozni, hogy megtudjak említeni valakit. Talán T. Mclaurin és A. Peterson az aki okozhat némi fejtörést a New England védelemnek, de lényegében, ahogy eddig hozták a mérkőzéseket a vendégek, úgy nem sok esélyt adok arra, hogy itt a Redskins sziporkázzon. Egy szó, mint száz a vendégek eddig 27 pontot engedtek az ellenfeleknek 4 mérkőzés alatt, ami 6,75 pontos átlagnak felel meg. Mivel a hazai oldal eddig roppantul gyengén teljesített támadásokban, ill. a vendégek remekül védekeznek, ezért egyértelmű az, hogy nem várok sok pontot a Redskinstől. A fogadóirodák egyértelmű favoritként kezelik Bradyéket, ami nem is meglepő. Kiindulva a látott eredményekből, szerintem 2 TD minimum lesz a felek között. Bízom benne, hogy feladja a leckét a New England védelem a hazaiaknak, míg Bradyék összehoznak 4-5 TD-t a találkozón.

Washginton Redskins – New England Patriots Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : New England Patriots -13,5 pont (Hendikep) odds: 1,65 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: