b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : WAS Football Team – LA Rams – 10/11 19:00

Mindenképp kell számolni idén is a Rams offense sorával. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Ez az a meccs, ahol az opciókat és a szorzókat nem értjük. Kyle Allennel szemben Aaron Donald, Jalen Ramsey és a liga egyik legjobb paszvédelme jön szembe, ami lényegében teljesen megpecsételheti az amúgy is gyenge fővárosi csapat támadásait. A hazaiak védelme is romokban, hiszen a legutóbbi három meccsen rendre 30, vagy több pontot szedtek össze. A Rams az előző fordulóban 17-9-re nyert a Giants ellen, mindezt úgy, hogy végig pocsékul játszott a csapat és így is képes volt “fedezni” a most favorizált hendikep opciót, de ezt megelőzően is egy kiváló mérkőzésen maradt alul 3 ponttal a Bills otthonában a csapat, illetve nyerni tudtak az Eagles , Dallas kettős ellen is. Érdemes megemlíteni azt is, hogy Jared Goff nagyon jó formában van, egyszóval mi bízunk benne, hogy a Rams tovább folytatja a menetelését és a Washington ellen legalább hét pontos különbséggel nyerni fognak. (A várható pontszámadatok alapján 8 pontos favoritnak számít a Rams.)

📊 Ajánlott predikció: 
LA Rams -6.5 (Hendikep)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: