b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL: történelmi pillanatok egyike volt a Rams – Chiefs mérkőzése

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) történetének egyik legemlékezetesebb momentumai közé sorolható a kedd hajnali mérkőzés, amelyen a Los Angeles Rams 54–51-re legyőzte a Kansas City Chiefs csapatát.

Patrick Mahomes ismét rekordokat döntött!

A két kiváló formában lévő, a mérkőzést egyforma statisztikával (9-0-1) váró csapatok őrült támadóformát mutatott a fordulatos csatában, így ez lett az NFL történetének első olyan mérkőzése, amelyiken mindkét csapat elérte az ötvenpontos határt! Ezzel a két csapat történelmet írt. A két csapat meghatározó egyéniségei Patrick Mahomes és Jared Goff most is kitett magáért és előbbi 6 TD-passzt, utóbbi 4 TD-passzt produkált.

A a Chiefs vezére 478 passzolt yarddal zárt és olyan sok (6) TD-passzt adott, mint korábban senki a Monday Night Football történetében. Ezzel ismét “rekordot” döntött meg a Chiefs kiváló formában lévő játékosa.

Mi is készültünk a munkánkból adódóan erre a mérkőzésre, ahol a Chiefs, mint “underdog” csapatot favorizáltuk egy +6,5 hendikep opcióval 1,60-s szorzóért. Ez pedig helyt állt, így ismét profitáltunk az NFL-ben!

0
%d bloggers like this: