b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : TB Buccaneers – GB Packers – 10/18 22:25

Elindul az NFL szezon, ahol A. Rodgers és

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 22:25

Egy remek meccset láthatunk, ugyanis Brady és Aaron Rodgers párharcát láthatjuk a pályán. A meccsen mégis azt tudom mondani, hogy a Packers győzelmét bátran lehet favorizálni és az indok erre egy olyan tényezőn alapszik, amit sokak nem vesznek számításba. A Buccaneers idén már több, mint 400 yardot bukott a büntetéseknek köszönhetően, ami a második legtöbb a ligában a mostani kiírást tekintve. Ez a fegyelmezetlenség pedig oda vezethet, hogy az eddig parádés teljesítménnyel rendelkező Packers offense darabjaira szedheti a Buccaneers védelmet. Nagyon jó matchup ez a mostani, főleg a támadó-, illetve védőfalakat tekintve. Egy szó, mint száz a mostani Green Bay offense, illetve Rodgers játéka miatt én az ő sikerüket tartom reálisnak, így alacsony téttel favorizálom is azt. Mellékes megjegyzésként a Green Bay három pontos favorit a várható pontszámadatok alapján, ráadásul a mostani kiírást tekintve a Green Bay offense a legtöbb pontot tette fel a táblára.

📊 Ajánlott predikció: 
GB Packers (Győztes)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: