b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints – 19:00

Favoritnak számít a Saints, ám több éve nem tudják jól kezdeni a szezont. (Fotó : USA Today)

A mai nap folyamán három elemzés kerül publikálásra és mindhárom esetben NFL, ill. NBA mérkőzések kerülnek górcső alá. Az első esetben a Tampa Bay Buccaneers – Ner Orleans Saints mérkőzést választottam ki, ahol két opciót is megosztok.


A mérkőzésen magasabb szorzókra fogunk fogadni, ennek pedig a legfőbb oka, hogy az opening lineokban hatalmas érték lakozik. A mostani találkozón számomra egyértelmű favorit a Saints a vendégek remek formában vannak és kilenc fordulót követően mindössze két vereséget számlál a csapat. A hazai oldalon nem ilyen “rózsás” a helyzet, hiszen 3-0-6 a mutatójuk. Azt viszont fontos kiemelni, hogy a Tampa Bay offense igencsak erős és ténylegesen bárki ellen képes 25-30 pontot feltenni az eredményjelzőre. Ugyan D. Brees nincs a legjobb formájában, ám a Buccaneers a 3. legmagasabb passer ratinget engedi 20+ yardos passzok esetében. Ezért talán Brees most elkaphatja a fonalat és jöhetnek a hosszabb passzok tőle.

A statisztikai adatok alapján 9 pontos favoritnak számítanak a vendégek, ill. 52-58 pont közötti mérkőzésre van kilátás.

Favoritnak számít a Saints, ám a Tampa Bay ellen a legutóbb is egy remek mérkőzést hoztak össze, ráadásul a hazaiak offense sora igencsak erősnek mondható. (Fotó : USA Today)

Ami biztos, hogy a Saints defense hozta eddig döntőrészt a győzelmeket a vendégeknek, ám azt is fontos kiemelni, hogy az előző héten olyan pofonba szaladt bele a Saints, ami után könnyedén helyre rázódhattak fejben. Október 6.-án találkoztak legutóbb a csapatok akkor 31-24-es mérkőzést láthatott a publikum és ténylegesen kihasználta a Saints offense a defense gyengeségét. Egyszóval izgalmas mérkőzés lesz ez a találkozó, ahol szerintem ismét képesek lesznek a felek 50,0 pont felett zárni, ill. a Saints képes lesz legalább hat ponttal nyerni. Úgyhogy bizakodó, egyben izgatott vagyok és remélem az előző mérkőzés képe ismét a pályára kerül, egyrészről pedig nagyon foglalkoztat, hogy a Buccaneers offense hozza-e ma is a 28 pontos átlagát.

Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New Orleans Saints -5,5 pont (Hendikep) 1,90 “C” kategória 2,5 egység
Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
50,0 pont felett (Játék összesített) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: