b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Tampa Bay Buccaneers – Houston Texans – 19:00

Rengeteg tényező szól a Texans sikere mellett. Itt az ideje bebiztosítani a rájátszást. (Fotó : USA Today)

Az NFL alapszakaszból két forduló van hátra és ennek megfelelően lehet tudni, hogy kiknek van szükségük még győzelmekre a rájátszás bebiztosításához.


A mostani mérkőzésen a Houston Texans az, akiknek úgymond kötelező a győzelem. A Tampa Bay számára már teljesen mindegy a mérkőzés alakulása, ám a Texans részéről csak a győzelem az elfogadható. A győzelmükhöz pedig több tényező is asszisztálhat, hiszen a Buccaneers nem egy-két sebből vérzik. Az első ilyen tényező, hogy a Tampa Bay offenseből hiányzik a két top-elkapó, név szerint Mike Evans, ill. Chris Godwin. A másik ilyen tényező, hogy J. Winston a hazaiak irányítója rengeteg interceptionsel rendelkezik. Ráadásul a két elkapó hiánya jelentősen megmutatkozhat az offense eredményességén, hiszen Winston 153 játékot alapozott a kettősre és 17 touchdownt ért el a két játékos segítségével. Remélem, így érthető a kettős hiánya.

A statisztikai adatok alapján egyértelmű favoritnak számít a Texans és az amerikai szakértők egyöntetűen a vendégek sikerére számítanak.

Rengeteg tényező szól a Texans sikere mellett. Itt az ideje megnyomni az alapszakasz végét és bebiztosítani a rájátszást. (Fotó : USA Today)

Több amerikai szakportál véleményét is elolvastam, sőt a mai reggel már negyedik elemzői/szakértői videót nézem végig és egytől egyig ténylegesen mindenki a Texans sikerét várja. Természetesen ennyire nem egyszerű a képlet, ám annyi szent, hogy még egy ilyen alkalom aligha adatik a Houston számára. A két védelem amúgy pocsék teljesítménnyel rendelkezik, a secondary elég problémásnak mondható. Mindkét irányító egyébként a hosszú passzokkal kalkulál, amely alapján Winstonnak ténylegesen nehéz dolga lehet, hiszen nem épp a legjobb a mostani offense. A vendégek részéről D. Watson hagyatkozhat C. Hyde futásaira, ill. a vendégek elkapói között ott van a fantasztikus mutatókkal rendelkező D. Hopkins, ill. W. Fuller is. Ez a kettős bármikor megfirkálhatja a hazai védelmet. Ráadásul ténylegesen a mostani Texans offenseből senki sem hiányzik, hiszen még Kenny Stills is visszatért a mostani mérkőzésre. Összességében tehát nem leírandó a Buccaneers, hiszen nem egy rossz csapatról beszélünk, ráadásul akár egy overes mérkőzés is kialakulhat a védelmek miatt. Ám ténylegesen a hiányzók, a két irányító közti különbség, a Texans hiányzó nélkül offense sora és az a tényező, hogy a Texansnak úgymond kötelező ma a győzelem, szerintem megalapozza a vendégek sikerét. Nem lesz sétagalopp, ám látható, hogy az amerikai piac mennyire leverte a szorzókat. Az opening line 1,83 volt a vendégek sikerére, most pedig 1,57-es szorzóért cserébe lehet fogadni a Texans győzelmére.

Tampa Bay Buccaneers – Houston Texans Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Houston Texans (A mérkőzés győztese) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: