b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Seattle Seahawks – Minnesota Vikings – 12/03 02:15

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

A második találkozón egy remek mérkőzésre ajánlok fogadást, hiszen a pályán a Seahawks és a Minnesota Vikings fog találkozni egymással. A kiemelések szempontjából ennek a találkozónak nagyon komoly tétje van, ezért izgalmakban nem lesz hiány.


Érdemes kiemelni, hogy vereség esetén sincs veszve semmi egyik félnek sem, viszont nehéz attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy Russel Wilson végre megkapta azt a bizonyos támadósort, amit úgymond régóta várni lehetett. A hazaiak egyértelműen nem a védekezésükről híresek, ám annál inkább arról, hogy nyomás alatt hihetetlen mutatókat hoznak. Ezt láthattuk a múltkor az Eagles ellen, vagy épp a 49ers otthonában is és kijelenthetjük, hogy elkapta a fonalat a Seahawks. A vendégek részéről is egy remek csapatot láthatunk, hiszen a Vikings is 8-0-3-as mérleggel rendelkezik. Ami viszont befolyásolhatja a tényezőt, az Kirk Cousins játéka, aki azért az ilyen mértékű nyomás alatt néha elvérzik, ráadásul az utóbbi időben megizzadva tud csak nyerni a csapat.

A statisztikai adatok alapján borzasztó szoros mérkőzésre van kilátás, hiszen egy pontos favoritnak számít a hazai csapat.

Őrült meccsre van kilátás a Seattle – Minnesota összecsapásán. (Fotó : USA Today)

Ami a mostani találkozón számomra kulcsfontosságú tényező, az a Minnesota “pass defense”, ami szerintem nehezen fogja tudni tartani a Russel Wilson által favorizált Tyler Lockett, D.K. Metcalf, Josh Gordon triót. Márpedig ez hatalmas lehetőségnek tűnik így előzetesen a találkozóval kapcsolatban. A hazai részről ráadásul még ott van C. Carson és R. Penny, akikre szintén támaszkodhat Russel Wilson. A vendégek részéről Cousins, D. Cook futójátékára hagyatkozhat, ill. passzok esetén ott van S. Diggs, K. Rudolph. Viszont, fontos kiemelni azt is, hogy két nehéz idegenbeli mérkőzést követően, ismét hazai pályán léphet pályára a Sehawks, ahol azért nem egyszerű egy csapatnak sem. A Minnesota ráadásul idegenben gyengének mondható a kötelezőket, ill. a Dallas elleni meccset hozták, ám kikaptak a GB Packers, Bears, Chiefs triótól, utóbbi esetben pedig Mahomes nem is játszott. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes a Minnesota a Seahawks ellen. Én szoros találkozóra számítok, a hazai győzelem is esélyes lehet, ám őszintén szólva látva a statisztikai adatokat, látva azt, hogy az Seahawks védelem sincs annyira toppon, ráadásul az idei szezonban a CenturyLink Fielden nem sok jó terem a hazaiaknak, hiszen 3-0-2-es mutatójuk van és kijelenthetjük, hogy minden egyes meccsüket nagyon kevés ponttal tudták megnyerni. Ezért számomra a Minnesota Vikings +6,5 pontos favorizálása esélyesnek tűnik. Ez szinte egy TD előnyt jelent, az odds nem a legjobb, de úgy alakítottam most a fogadásomat, hogy ha az NBA elemzés úszna, akkor ez talán javíthatja azt. Úgyhogy mindenképp bízom abban, hogy a Vikings nem szenved nagy arányú vereséget, na meg abban is, hogy a Seattle nem fog most sem nagy arányú győzelmet aratni. Ha már CenturyLink Field, akkor érdemes megemlíteni az idei szezont, ahol a Tampa Bay elleni hat pontos, hosszabbítást követő sikert leszámítva, a Bengals és a Rams ellen is egy ponttal tudtak nyerni a hazaiak, ill. kikaptak a Saints/Ravens duótól. A Minnesota esetében pedig érdemes megemlíteni, hogy a Bears elleni “bárcsak elfelejthetnénk meccset” leszámítva minden egyes alkalommal ezen a bizonyos +6,5 pontos hendikep határon belül zárt a csapat.

Seattle Seahawks – Minnesota Vikings Fogadási határidő : 02:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Minnesota Vikings +6,5 pont (Hendikep) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: