b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Seattle Seahawks – Baltimore Ravens – 22:25

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében egy NFL mérkőzés kerül górcső alá. A találkozón a Seahawks, ill. Baltimore Ravens mérkőzik meg egymással.


Ami biztos, hogy Earl Thomas visszatér a Seattlebe. A másik biztos tényező, hogy mindkét együttes remek futójátékkal rendelkezik és az is elmondható, hogy mindkét oldal védelme pocsék teljesítménnyel rendelkezik idén. Ami szintén fontos a mérkőzésen, hogy Russel Wilson és Lamar Jackson is remek formában van és élmény nézni mindkettejük játékát. A Seattle részéről leginkább Wilson segítségére Lockett és Carson lehet. Míg a vendégek részéről Ingram, Hill, és Andrews az, akiket Lamar labdákkal tömhet.

A szimulációs adatok alapján 30-27-es eredmény várható a mérkőzésen.

A Seahawks számít esélyesnek, ám a védelmük ma is összehozhat egy 24 pont körüli átlagot. (Fotó : Getty Images)

A szimulációs adatok beszédesek, ám az sem elhanyagolható ténylegesen, hogy mindkét oldal talán a legjobb támadósorával állhat fel. Ami látható volt eddig, hogy a két együttes védelmei magas pontátlagokat hoztak össze. A hazaiak 24,33, míg a 23,33-as átlagot alakítottak ki idáig. Az is látható, hogy a hazaiak a futójátékra rendezkedő támadósorok ellen nehezen tudnak védekezni és ennek köszönhetően a legutóbbi mérkőzéseken rendre hozták az over opciókat. A mostani mérkőzésen 48,5 pont az U/O line. Ez pedig szerintem alacsony, hiszen a két együttes védelmeinek átlaga alapra ezt a line-t már hozza. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem itt ma overezni fognak a csapatok ezen a határon. Amelyre 1,90-es oddsért kötelező alacsony téttel fogadni.

Seattle Seahawks – Baltimore Ravens Fogadási Határidő : 22:25
Tipp : Több, mint 48,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,90 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: