b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Seattle Seahawks – Arizona Cardinals – 22:25

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzésem pedig a Seattle – Arizona találkozójára készült. A találkozón egyszerű észérvekre sorakoztattam a megosztott ajánlásomat.


Az észérvek mellett pedig három dolog is felsorakozik. Az első ilyen, hogy a mostani kiírásban a Seattle egyszerűen képtelen magas fölénnyel nyerni. A legmagasabb különbségük tizenhét pont volt és azt pontosan a mostani ellenfelük ellen érték el. Ezen a mérkőzésen kívül viszont a legmagasabb különbség nyolc pont volt maximum, de a legtöbb esetben hét ponton belüli különbségekkel tudta abszolválni a győzelmet a Seahawks. Ami a második érv lenne, az-az Arizona offense lenne. A vendégek támadósora igencsak izgalmas mérkőzéseket képes kialakítani és rendkívül hatékonynak is mondhatóak. Persze van egy-egy meccs, amikor becsődől az offense, de engem meggyőztek a Steelers, 49ers ellen mutatott játékkal. Ami biztos, hogy a mostani line-t nehéz lett volna kihagyni és ez a harmadik érvem a találkozóval kapcsolatosan, hogy a +10,5 pontos határt a Seahawks mindössze egy mérkőzésen tudta átlépni.

A statisztikai adatok alapján nyolc pontos favoritnak számít a Seattle.

A kérdés annyi, hogy képes lesz-e az általunk favorizált hendikep vonal fölötti különbséggel zárni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

Röviden, tömören tehát három érv is sorakozik az opció mellett, de leginkább abban bíznék, hogy a Seattle most is képes lesz egy-egy negyedet elrontani. Erre rendkívül sok példát láthattunk, de legyen elég annyi, hogy múlt héten megint eljátszották azt a “sasok”, hogy az utolsó negyedet átadták az ellenfélnek és a magabiztos előnyből, gyorsan hat pontra módosult az eredmény. Rizikósnak mondanám az ajánlást, ezért is lesz “C” kategóriás a besorolás, de egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni azt a tényezőt, hogy a Seahawks mennyire dekoncentrált és ténylegesen a Cardinals offense képes lehet több pontot is felrakni az eredményjelzőre. A favorizált opcióm a +10,5 pontos hendikep opció lenne, amely egy touchdown, ill. egy mezőnygólos különbséget jelent.

Seattle Seahawks – Arizona Cardinals  Fogadási határidő : 22:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Arizona Cardinals +10,5 pont (Hendikep) 1,69 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: