b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : SEA Seahawks – MIN Vikings – 10/12 02:20

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:20

A mérkőzésen egyedüli kérdés, hogy melyik védelem fog rosszabbul teljesíteni. Annyi biztos, hogy a Seahawks offense jóval erősebb, mint a vendégeké, ráadásul formailag is a hazaiak jobbak. A Vikings cornerbackjeinek egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a Russel Wilson, Tyler Lockett, DK Metcalf trió ellen kellene maradandót nyújtaniuk. Tovább nehezíti a vendégek védekezését, hogy Wilson többször favorizálja a szélső játékot, sőt, hogy pontosítsunk 76/136-os átlagban dobál szélre a hazai irányító. Nagy kérdés, hogy az újonc Justin Jefferson mennyire fog most is parádézni, ugyanis az ő érkezésével mindenképp erősödött a Vikings offense. Az összesített pontokra lett volna itt érdemesebb fogadni, ám a fogadóirodák is egy több pontos mérkőzésre rendezkedtek be. A védelmek tehát nem a legjobbak, ám a Seahawks a CenturyLink Fielden lép pályára, ahol kiváló mutatókkal rendelkezik a csapat, ráadásul a Vikings itt nagyon ritkán tud nyerni és a legutóbbi három összecsapáson rendre legalább hét ponttal maradtak alul a vendégek. (A várható pontszámadatok alapján 9 pontos favoritnak számít a Seahawks.)

📊 Ajánlott predikció: 
SEA Seahawks -6.5 (Hendikep)

odds: 
1.86 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: