b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks – 19:00

Pittsburgh Steelers tight end Vance McDonald (89) runs for a 75-yard touchdown reception after catching a pass against the Tampa Bay Buccaneers during the first half of an NFL football game Monday, Sept. 24, 2018, in Tampa, Fla. (AP Photo/Mark LoMoglio)

Ma egyetlen “gold” elemzés kerül megosztásra, méghozzá egy NFL találkozóra. A pályán a Pittsburgh és a Seattle Seahakws fog egymással találkozni.


 Amerikai futball statisztika:
12 nyertes – 2 vesztes


I Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks I

A találkozó legelején már érdemes kiemelni, hogy nem sok értelme van kiindulni a Steelers múlt heti eredményéből/teljesítményéből. Egyértelműen látható volt, hogy semmi se jött össze nekik a Pats otthonában, ill. azért a Pats vendégeként sosincs könnyű dolga egy csapatnak sem. A mostani felállás , viszont teljesen más eredményt hozhat, hiszen hazai pályán szerepelhetnek Ben Roethlisbergerék.

A szimulációs adatok alapján 4 pontos favoritnak számítanak a hazaiak, tehát egy szoros mérkőzésre van kilátás.

Véleményem szerint a Pittsburgh offense ma képes lehet megnyerni a mérkőzést.  (Fotó : AP Photo/Mark LoMoglio)

Ami számomra egyértelmű, hogy a hazaiak irányítója jóval jobb képességekkel rendelkezik, mint a vendégek irányítója R. Wilson. Ami szintén érdekes tényező, hogy a hazaiak támadósora jóval erősebb egyéniségekből áll, mint a vendégeké. Elég megnézni J. Conner, vagy épp J. Smith-Schuster mutatóit. Egy szó, mint száz hazai pályán léphetnek pályára Big Benék, a Pats ellen nem sok esélyük volt, ám most a hazai publikum előtt illő lenne már csak önmagában a keretek alapján is hozni a győzelmet. Remélem, hogy nem fognak csalódást okozni a hazaiak és szerintem képesek lehetnek megnyerni a mérkőzést.

Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks (19:00)

Tipp: Pittsburgh Steelers (Játékidő eredménye) odds: 1,54 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: