b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : PIT Steelers – PHI Eagles – 10/11 19:00

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Browns - Steelers mérkőzésen, ám a statisztikai adatokban, ill. a hazaiak gyenge védelmében bízva, számomra a vendégek számítanak favoritnak. (Fotó : Joe Sargent/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

A Philadelphia az előző héten nagy meglepetést okozott, bár ehhez kellett pár érthetetlen Mullens-turnover is a 49ers részéről. A Steelers ellen viszont borzasztó nehéz dolga lesz az Eagles offensenek, ugyanis a hazaiak védelme roppantul erős és a több sebből vérző Eagles támadósort darabjaira szedhetik. Érdemes kitérni C. Wentz játékára is, aki nyomás alatt elég gyengén teljesít, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy a Pittsburgh a múlt heti halasztásnak köszönhetően pihentebb, illetve jobban felkészülhetett az Eagles játékából. Egy szó, mint száz nem nagyon látjuk azt, hogy az Eagles hogyan tudna haladni a pályán a Steelers védelemmel szemben, persze a vendégek védelme sem rossz, illetve a védőfal elitnek számít, ám JuJu Smith-Schusternek kiváló matchupja van. Ben Roethlisbergernek ezáltal ő egy remek célpont lehet támadásokban, raádásul rajta kívül D. Johnson, J. Washington, E. Ebron, illetve J. Conner is ott van. Lehetne reggelig részletezni ezt a meccset, de röviden tömören a Pittsburgh védelem erősebb és ma nem hinnénk, hogy hasonló szerencséje lenne a vendégeknek, mint legutóbb a 49ers ellen. (A várható pontszámadatok alapján 9-10 pontos favoritnak számít a Pittsburgh.)

📊 Ajánlott predikció: 
PIT Steelers -7.0 (Hendikep)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: