b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : PIT Steelers – CLE Browns – 01/11 02:15

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Browns - Steelers mérkőzésen, ám a statisztikai adatokban, ill. a hazaiak gyenge védelmében bízva, számomra a vendégek számítanak favoritnak. (Fotó : Joe Sargent/Getty Images)

A Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns mérkőzés több szempontból is érdekes lehet, ám ezen tényezőkből kiindulva egy nagyon szoros mérkőzésre számítok. Ami azt illeti az első és legérdekesebb tényező, hogy a Browns főedzője Kevin Stefanski elkapta a koronavírust. Ennek értelmében nem lehet ott a mérkőzésen, ráadásul a szabályok miatt még csak nem is kommunikálhat a csapattal. Stefnaski mellett a másik nagy hiányzó Joel Bitonio lesz, aki szintén koronavírusos. Az ő hiánya azért is kulcsfontosságú, hiszen ő egy elit guard és a Browns támadófala az egyik legjobb volt idén a ligában. Viszont most az a Steelers jön, akinek a védőfala a szó szoros értelmében brutál jó! Itt jön a legjobb kérdés, mi van akkor ha a védőfal nem tud kedvezni a futójátéknak és mi van akkor ha nem képesek kitartani? Ebben az esetben egy az egyben meg lesz lőve a Browns támadójáték és a főedző hiányában ez aligha jó előjel.

Várható végeredmény
2516

 

A Browns támadójátéka ugyan több tényezős, hiszen futójátékban Nick Chubbal, míg passzjátékban Jarvis Landry, Rashard Higgins, Austin Hooper remek célpont lehet Mayfield számára. A screen passzok ráadásul kiválóan mennek a futóknak és a tight endeknek.  Aztán jöhet a hazai oldal, ahol a védelem eszméletlen produktumot hozott, ám az offense a DVOA alapján a 22. helyen végzett. A passzjáték pedig ma is döcöghet, ugyanis Big Ben előszeretettel szabadul a labdától és passzai közel 60%-a el sem érte a first downt jelentő vonalat. Ami a továbbiakban nehézség lehet a mély labdák átlaga, ugyanis ez idén valami borzasztóan ment a QB-nak. Ugyanis az alapszakasz folyamán 76 kísérletből mindössze 22 dobás volt sikeres! Egy szó, mint száz a vendégek részéről is nagy hibafaktor lehet a főedző és az elit guard kiesése, míg a Steelers részéről is ott van a nagy kérdés, hogy Big Ben milyen formát fog ki. Ugyan a hazaiak irányítójának jóval több lehetősége van, hiszen passzjátékban három kiváló célpontja lehet Diontae Johnson, JuJu Smith-Schuster és Chase Claypool személyében, illetve futásokban a Benny Snell , James Conner duó is ott van lehetőségként. Egy szó, mint száz idén egyik fél sem volt híres a nagy over mérkőzéseiről, ráadásul egymás ellen nagyon ritkán zártak az utóbbi években 50 pont felett. Legutóbb ugyan nyert a Browns a Steelers ellen, de ezen a találkozón elég tartalékos volt a hazai csapat. Ezt megelőzően viszont a hatodik fordulóban 38-7-re nyert a Steelers. Összességében az információk és statisztikai adatok tudatában, számomra ezen a mérkőzésen egy under opció szimpatikus, amit a 49.5-es line-on favorizálok!

Predikció : 
49.5 alatt (Összesített pontok)
Odds: 1.70Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: