b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Philadelphia Eagles – Washington Redskins – 19:00

A mai napon rövid elemzéseket teszek közzé, hiszen rengeteg dolgom lesz a nap folyamán, ill. több elemzéssel is készültem. A második elemzés esetében egy NFL mérkőzés kerül megosztásra.


I Philadelphia Eagles – Washington Redskins I

A mérkőzésen látható, hogy mely csapat számít favoritnak. A szimulációs eredmények alapján 12 pontos favoritnak számítanak a hazaiak és ezt teljesen elfogadhatónak tartom.

Papíron várható a hazaiak sikere, amelyet egy TD (7 pont) előnnyel várok. (Fotó : USA Today)

A hazaiak szorzójában semmiképp sincs érték, hiszen jelenleg 1,20-s szorzón lehet fogadást kötni a sikerükre. Látható, hogy szépen mozog lefelé a szorzó, úgyhogy itt az ideje még időben elcsípni egy hendikep opciót, ami a -6,5 pontos opció lenne. Mindenképp okos fogadást ajánlok, hiszen csak az 1. forduló az alapszakaszban, ám az Eagles hazai pályán erősnek mondható, míg a Redskins nem a legjobb idegenben. A két csapat irányítója között is van bőven különbség, hiszen a hazaiak részéről Carson Wentz sokkalta jobb eredményekkel rendelkezik, mint riválisa C. Keenum. Bizakodó vagyok és a -6,5 pontos határon (1 TD előny) érdemes fogadást kötni.

Philadelphia Eagles – Washington Redskins (19:00)
Tipp: Philadelphia Eagles -6,5 pont (Pontszám hendikep) odds:1,53 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: