b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Philadelphia Eagles – New England Patriots – 22:25

Brady az utóbbi két mérkőzésen remekül játszott. Vajon az alapszakasz utolsó mérkőzésén sikerül nekik gálázni? (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzésem esetében pedig egy szintén izgalmasnak ígérkező mérkőzésre ajánlok fogadást. A pályán a két évvel ezelőtti Super Bowlt láthatjuk vissza.


Annyi biztos, hogy őrült meccs lesz ez, hiszen mindkét csapatnak extra ideje volt felkészülni a mostani mérkőzésre (mindkettejük bye weekről érkezik). A mostani találkozó egyetlen kérdése már csak az, hogy Belichick megoldja-e a védekezés esetében a futások elleni problémát. Ezt szerintem könnyedén megtehetik abban az esetben, ha több embert állít a boxba. Amennyiben a defense képes lesz levédekezni a futásokat, akkor szerintem egyértelmű Pats győzelem fog születni. Viszont ott van az a kérdés, hogy mi történik akkor, ha továbbra se sikerül. Annyi szent, hogy a hazaiak passzjátéka minimalizálva van, hiszen Jeffery sérült.  Ami szintén nem könnyíti meg a hazaiak helyzetét, hogy a passzjátékban a cserefutó Sanders, Jordan Howard ill. a viszonylag jobb formában lévő Zach Ertz lehet a potenciális célpont, viszont ezt köztudott, hogy egy-egy emberrel ritkán lehet megnyerni egy mérkőzést, főleg olyan csapat ellen, ahol a védelem fantasztikus formában van és hihetetlen eredményeket produkál.

A statisztikai adatok alapján 7 pontos favoritnak számít a Pats.

Kíváncsian várom, hogy ma Brady felvállal-e egy-egy rizikósabb szituációt. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát biztos, hogy rengeteg kérdés van az Eagles játékában. Passzokra nehéz lesz építeni, míg a futójátékot egy jobb védekezéssel képes lehet a Pats limitálni. Ami a mérkőzés másik kérdése, hogy Bradyék képesek lesznek-e végre egy jobb formát hozni. Hatalmas kérdés, hogy a passzjáték hogyan fog működni, ill. mikor jön el végre az, hogy Brady nem csak a sablon passzokat húzza meg. Lehet most ez “hülyén” hangzik, de a vendégek irányítója számomra most egy rutinjátékot hoz. Ami annyit jelent, hogy elkerüli a sack szituációkat, szabadul a labdától és nem mellesleg ritkán húz meglepő játékokat az offense. Egyértelmű célpontja Bradynek továbbra is J. Edelman, ill. futásoknál S. Michel az első számú célpont. Ezért is van az, hogy a Pats támadásokat is némileg könnyebb limitálni, ám azért még mindig ott van az a tényező, hogy egy New England Patriotsról beszélünk, ahol egy remek védelem, ill. egy gyengélkedő offense szerepel. Régi mondás, de még mindig igaz, egy jó védelemmel megnyered a mérkőzést és a mostani Pats szezonra ez teljes egészében igaz lehet. A mostani szezon során a védelem 10,66 pontátlaggal rendelkezik, ami egyszerűen hihetetlen és nincs is rá példa a mostani mezőnyben és leginkább ennek köszönheti azt az együttes, hogy a 8-0-1-es mutatóval Bradyék az első helyen állnak. A Philadelphia 5-0-4-es mutatóval rendelkezik mindössze és itt azért elmondható, hogy a védelem dupla annyi pontot engedett az ellenfeleknek és átlagosan 23,66-os mutatója van a csapatnak. A vendégek defense sora tehát jóval erősebb és szerintem ma ez lehet a döntő a találkozóval kapcsolatban. A fentiekben leírtam, hogy mi a véleményem és mivel lehet kivédekezni az Eagles támadásokat. Passzokra nem nagyon építkezhet az Eagles, a futásokban van esélyük, ezt pedig szerintem a Pats most felkészülve fogja limitálni, ill. megakadályozni. Úgyhogy bizakodó vagyok és a találkozón a Pats győzelmére ajánlok fogadást -4,5 pontos hendikep opció mellett.

Philadelphia Eagles – New England Patriots Fogadási határidő : 22:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New England Patriots -4,5 pont (Hendikep) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: