b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Philadelphia Eagles – Detroit Lions – 19:00

A második “prémium” elemzésben egy NFL mérkőzést elemeztem ki. A találkozón a Philadelphia és a Detroit mérkőzik meg egymással és vélhetően nem fogunk unatkozni. Amerikai futball statisztika:
13 nyertes – 7 vesztes


A találkozón a Philadelphia számít favoritnak, ám őszinte leszek a múlt héten látottak alapján többször meggondolom, hogy mit is tegyek a mérkőzésükre. Ami biztos, hogy a Philadelphia támadósornak óriási füles kellene, hiszen amikor már szorul a hurok tudnak játszani, ám ameddig belefér a “tingli-tangli” játék addig nem játszik megfelelő intenzitással és pontossággal a csapat. Márpedig ez az előző mérkőzésen a vesztüket jelentette és ellentétben a Washington elleni hajrával, most nem jött össze az utolsó percekben a pontszerzés és ki is kapott az együttes. A mai ellenfelük az a Detroit lesz, akik eddig egy döntetlennel és egy győzelemmel állnak és nem mellesleg remek formában vannak.

A statisztikai és szimulációs adatok alapján 4 pontos favoritnak a hazaiak, ám azon sem lepődnék meg, ha ma ismét kikapnak az Eagles.

Várható a hazaiak sikere, ám mindenképp egy szoros mérkőzésre számítok. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a vendégek M. Stafford irányításával remek támadásokat hoztak eddig össze, ráadásul K. Johnson, T. Johnson a futásaira ma is lehet számítani. Ami szintén biztató tényező, hogy K. Golladay, M. Jones és Danny Amendola is fantasztikus formában van. A hazai oldalon ezt nem nagyon tudom elmondani egy játékosról sem. Egyedül akit kitudok emelni a támadósorból az Zach Ertz, ám sem Wentz, sem Miles Sanders nem nyújt kiemelkedő teljesítményt az eddigi szezonban. Úgyhogy mindenképp szoros találkozóra számítok és hála a fogadóirodáknak a +7,5 pontos hendikepben nagy érték lehet. Ezt pedig bátran ajánlom, hiszen 1 TD különbség aligha lesz a felek között.

Philadelphia Eagles – Detroit Lions Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Detorit Lions +7,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: