b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : PHI Eagles – BAL Ravens – 10/18 19:00

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Az Eagles ma egyértelműen egy underdog csapat és a győzelmükre nagyon kevés esély van. Kaptunk egy olyan matchupot, ami egyáltalán nem kedvez a “sasoknak”. Annyi biztos, hogy a Ravens idei teljesítménye a védekezésüktől hangos, hiszen az offense mindössze a 21. helyen áll az EPA modell alapján. Amit mindenképp érdemes megemlíteni, hogy Wentz mit fog kezdeni a rengeteg blitz-, illetve a Ravens elitnek számító secondaryjével. Az opening linehoz képest már négy pontot emelkedett a Ravens hendikep értéke és ez nem véletlen. A várható pontszámadatok alapján 12-13 pontos favorit a Ravens, úgyhogy bízzunk benne, hogy ma Carson Wentz nem fog ki egy jobb napot, a Ravens védelem remekelni fog és Lamarék a megszokott módon hozzák elől a pontokat. Ha minden összeáll, akkor itt ma nagyon magabiztos sikert arathat a Ravens és ennek köszönhetően mi is!

📊 Ajánlott predikció: 
BAL Ravens -9.0 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: