b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Oakland Raiders – Chicago Bears – 19:00

A mai napra több prémium tartalommal is készültem. Az első esetben viszont a vasárnapi NFL kínálatból emeltem ki egy mérkőzést. A találkozón az Oakland Raiders és a Chicago Bears fog egymással találkozni.

 Amerikai futball statisztika:
19 nyertes – 10 vesztes


Az elemzést nem szeretném sokáig taglalni, hiszen az Oakland Derek Carr irányításával nem épp a legjobb formáját hozza. Ezen kívül szintén érdekes tényező, hogy sem J. Jacobs, sem J. Richard nincs jó formában és a támadásokban egyedül D. Waller az akire leginkább lehet számítani, ám a Bears védelem könnyű szerrel veheti őt ki a játékból. A vendégek viszonylag jó formában érkeznek a mérkőzésre, hiszen az első fordulóban elszenvedett vereség után, ahol leginkább a támadósor volt az okolható a vereségért, látható, hogy összekapta magát az együttes. A vendégek irányítója C. Daniel, aki remekül állt be Mitchell Trubisky helyére. Trubisky csúnya sérülést szenvedett és most eljött Daniel ideje. Eddig nem is teljesít rosszul, hiszen 33 passzából 22 lett sikeres és hála neki A: Robinson, ill. D. Montgomery rendre tudja hozni a győzelmeket a csapatnak.

A szimulációs eredmények alapján 9 pontos favoritnak számítanak a vendégek..

Ma feladhatja a Bears védelem az Oakland támadóknak a leckét. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a két csapat ugyan nem a legjobb formájában, ill. nem a legjobb kezdőjével tud felállni, viszont a Bears védelem vélhetően megállíthatja az Oakland támadásokat. Az Oakland eddig 4 mérkőzés alatt 79 pontot hozott össze, ami mérkőzésenként 19,75 pontot jelent, ám kiemelendő adat, hogy a Bears védelem mindössze 45 pontot adott 4 mérkőzésen az ellenfeleknek. A legutóbbi két mérkőzését rendre nagy arányú győzelemmel abszolválta a vendég együttes, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és szerintem ma begyűjti a győzelmet a Bears, amit vélhetően nagyobb arányú pontkülönbséggel is megtehetnek. Számomra a -3,5 pontos különbség kecsegtető és szerintem ez a hendikep zöldülhet a mérkőzés végén. Ami érdekes lehet, hogy a mostani találkozó Angliában kerül megrendezésre. Mivel az ilyen találkozók gálamérkőzéseknek szoktak megfelelni, nagyon bízom benne, hogy a Bears támadósor parádézni fog.

Oakland Raiders – Chicago Bears Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Chicago Bears -3,5 pont (Hendikep) odds: 1,72 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: