NFL : NY Giants – SF 49ers – 09/27 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Jimmy Garoppolo sérülését követően már elhatároztuk, hogy ezt a meccset ma favorizálni fogjuk. Kivártunk a végsőkig és ugyan csökkent az U/O line, ez a 43.0-ás opció még mindig megfelelő lehet számunkra. Ugyanis ez a line hat sikeres TD mellett is zöldülne és mindezt úgy kellene a feleknek megugrani, hogy a 49ers csapatából kulcsfontosságú támadó játékosok hiányoznak. A Giants gyengén kezdte a szezont és két fordulót követően mindössze 29 pontot szereztek, egyszóval az offense nagyon gyenge jelenleg. Daniel Jones a hazaiak irányítója gyenge mutatókkal rendelkezik ennek megfelelően, ráadásul a futójáték sem valami fényes, ugyanis Dion Lewis és Wayne Gallman lehet az, akik hozhatják a futásokat, ám kettejüknek összesen 56 yardos átlaga van mérkőzésenként, ami pocséknak mondható. Azt már nem is említjük, hogy a TD szerzés esetében 0.20 és 0.31 a két játékos átlaga. A hazaiak támadójátéka leginkább a Golden Tate, Darius Slayton duóra alapulhat, ugyanis ez a két játékos az, aki képes lehet egy-egy jobb paszt lehúzni és akár TD-t is szerezni. Darius Slayton egyébként 0.50-es TD átlaggal rendelkezik, ami azért annyira nem rossz. A vendégektől az a Nick Mullens fog szerepelni, aki nem számít rossz irányítónak, ám mégsem egy Garoppolo szintű játékosról beszélünk. Egy szó, mint száz ez a line nagyon magas annak ismeretében, hogy milyen minőségi hiányzói vannak a 49ersnek. A Giants nagy esély előtt áll, ám ez a meccs a védelmekről szólhat. A GIants O-line erős, míg a 49ers védelem eddig 37 pontot engedett két mérkőzés alatt. Ha megnézzük a várható pontszámadatokat, akkor 41-42 pontos mérkőzésre lehet számítani maximum a normál keretekkel, úgyhogy hiányzókat számításba véve nagyon meglepő lenne, ha itt most egy 7-8 TD-ből álló mérkőzést láthatnánk.

📊 Ajánlott predikció: 
43.0 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588