b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : NY Giants – SF 49ers – 09/27 19:00

San Francisco 49ers quarterback C.J. Beathard hangs in the pocket before throwing downfield against the Seattle Seahawks during an NFL game at Levi's Stadium in Santa Clara, Calif., Sunday, November 26, 2017. (Karl Mondon/Bay Area News Group)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Jimmy Garoppolo sérülését követően már elhatároztuk, hogy ezt a meccset ma favorizálni fogjuk. Kivártunk a végsőkig és ugyan csökkent az U/O line, ez a 43.0-ás opció még mindig megfelelő lehet számunkra. Ugyanis ez a line hat sikeres TD mellett is zöldülne és mindezt úgy kellene a feleknek megugrani, hogy a 49ers csapatából kulcsfontosságú támadó játékosok hiányoznak. A Giants gyengén kezdte a szezont és két fordulót követően mindössze 29 pontot szereztek, egyszóval az offense nagyon gyenge jelenleg. Daniel Jones a hazaiak irányítója gyenge mutatókkal rendelkezik ennek megfelelően, ráadásul a futójáték sem valami fényes, ugyanis Dion Lewis és Wayne Gallman lehet az, akik hozhatják a futásokat, ám kettejüknek összesen 56 yardos átlaga van mérkőzésenként, ami pocséknak mondható. Azt már nem is említjük, hogy a TD szerzés esetében 0.20 és 0.31 a két játékos átlaga. A hazaiak támadójátéka leginkább a Golden Tate, Darius Slayton duóra alapulhat, ugyanis ez a két játékos az, aki képes lehet egy-egy jobb paszt lehúzni és akár TD-t is szerezni. Darius Slayton egyébként 0.50-es TD átlaggal rendelkezik, ami azért annyira nem rossz. A vendégektől az a Nick Mullens fog szerepelni, aki nem számít rossz irányítónak, ám mégsem egy Garoppolo szintű játékosról beszélünk. Egy szó, mint száz ez a line nagyon magas annak ismeretében, hogy milyen minőségi hiányzói vannak a 49ersnek. A Giants nagy esély előtt áll, ám ez a meccs a védelmekről szólhat. A GIants O-line erős, míg a 49ers védelem eddig 37 pontot engedett két mérkőzés alatt. Ha megnézzük a várható pontszámadatokat, akkor 41-42 pontos mérkőzésre lehet számítani maximum a normál keretekkel, úgyhogy hiányzókat számításba véve nagyon meglepő lenne, ha itt most egy 7-8 TD-ből álló mérkőzést láthatnánk.

📊 Ajánlott predikció: 
43.0 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: