b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : New York Jets – New England Patriots – 10/22 02:15

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

A mai nap folyamán egy közös publikáció keretein belül osztok meg egy tartalmat.  


A Jets – Patriots összecsapáson láthatóak az esélyek és az eddig hibátlan mérleggel rendelkező Pats sikere szerintem megkérdőjelezhetetlen. Ugyan a hazai oldalon Darnold visszatért és nem is akárhogyan tette meg ezt a QB, hiszen 24-22-re verték a Dallas Cowboys csapatát, ám a mostani Pats defense ellen nehéz dolga lehet az irányítónak. Ami azt illeti a mostani Pats mérkőzésekről egyet tudok elmondani, hogy Bradyék az első félidőkben rendre szenvedősen, sok hibával játszanak, majd a második félidőhöz érve egy teljesen más Pats offenzívát láthatunk és a futójátékosok, a kulcspasszok rendre sikerülnek. Ennek köszönhetően a támadószekció a BIlls elleni védőháborút kívéve rendre 30 vagy több ponttal zárt, ráadásul a mai ellenfelük ellen nem is olyan rég még fordított felállásban 16 ponttal tudtak diadalmaskodni.

A szimulációs adatok alapján 9 pontos favoritnak számít a Patriots.

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma is nyerni tudnak a vendégek. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a hazai oldalon Darnold számíthat R. Anderson és L. Bell játékára is. Ez a két játékos azért megnehezítheti a Pats védők dolgát, de a vendégekről elmondható az, hogy a védelmük talán a liga legjobbja idén (is). Brady játékára hétről-hétre egyre kíváncsibb vagyok, hiszen ahogy több kommentátor is elmondta már, egyre jobban az látszik, hogy sablon passzokat, sablon megoldásokat választ a rutinos irányító, amely egy idő után visszaüthet. Ugyan Edelman és Michel ma is a hátán viheti a csapatot, ill. M. Nugent pontos rúgásaira ma is számolhatunk, én még is várom azt a bizonyos Pats botlást. A Jets nem számít egy könnyű ellenfélnek, ám a hazaiak védelme azért bőven sebezhető és egyúttal verhető is. A Cowboys elleni sikerük mellett egyébként rendre kikapott az együttes és ennek köszönhetően jelenleg 1-0-4 a mérlegük. A támadósor hatékonysága beszédes, hiszen 5 mérkőzést követően mindössze 63 pontjuk van, ami 12,6 pontos átlagnak felel meg, míg a Pats defense mindössze 48 pontot adott az ellenfeleknek. Ez kereken 8,0-ás átlagot jelent. Úgyhogy nehéz mérkőzés vár a Jetsre és most is úgy érzem, hogy a Pats defense megoldja , hogy ne tudjon sok pontot hozni a Jets, míg Brady passzaiban bízva egy -6,5 pontos hendikep opció könnyű szerrel zöldülhet a találkozón. Egyébként sokat gondolkoztam rajta, hogy egy nagyobb arányú pluszos hendikepet ajánljak, de a Pats eddig magabiztosan hozta a hendikep opciókat, úgyhogy a -6,5 pontos hendikep simán zöldülhet.

New York Jets – New England Patriots Fogadási Határidő : 02:15
Tipp : New England Patriots -6,5 pont (Hendikep) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : New England Patriots -6,5 pont (Hendikep) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: