b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : New England Patriots – Pittsburgh Steelers – 09/09 02:20

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

A mai napon rövid elemzéseket teszek közzé, hiszen rengeteg dolgom lesz a nap folyamán, ill. több elemzéssel is készültem. A második elemzés esetében egy NFL mérkőzés kerül megosztásra.


I New England Patriots – Pittsburgh Steelers I

A mai nap utolsó elemzéseként egy hajnali NFL mérkőzéssel zárok. A pályán a Pats, illetve a Steelers. Izgalmas párosítás lesz ez, de a Pats otthonában nyerni kissé emberfeletti teljesítménynek számít. Ugyan itt az alapszakasz elején bármi megtörténhet, ám az előszezont fantasztikus eredménnyel zárták a hazaiak.

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

A találkozón a Pats számít az esélyesnek, ám alacsony szorzójuk miatt ismét egy hendikep opcióhoz kellett nyúlnom. Jelen esetben a -2,5 pont hendikep lenne ez. A hendikep egy FG különbség esetén már nyertes, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban. Pár helyen ugyan változott a Pats kerete, ám most is 7 pontos favoritnak számítanak. Úgyhogy mindenképp esélyes a hazaiak sikere és erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

New England Patriots – Pittsburgh Steelers (02:20)
Tipp: New England Patriots -2,5 pont (Pontszám hendikep) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: