b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : New England Patriots – New York Giants – 10/11 02:20

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzésem esetében egy NFL mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol megpróbáltam a legnagyobb hendikep határon fogadni, hiszen a New England Patriots – New York Giants összecsapás kerül megrendezésre.


A mérkőzésről tudni illik, hogy ez egyáltalán nem egy lefutott mérkőzés, még akkor sem, ha a Pats fantasztikus formában kezdte meg a szezont. A védelem egyben van a hazaiaknál, ám a Giants elleni mérkőzés mindig egy “más fejezet”. Ennek pedig egyértelmű indoka van, hiszen a két együttesnek meglehetősen pikáns múltja van. Persze a mostani keretek között van különbség és leginkább ez a védelmek közötti különbség lenne, ám a Giants az előszezonban 29-31-re nyert a Pats ellen, ill. az egymás elleni eredmények is az utóbbi időkben rendre szoros összecsapásokat eredményezett

A szimulációs adatok alapján 17 pontos favoritnak számít a Pats, ám én az underdog szerep miatt a +20,5 pontos opcióban láttam a legnagyobb értéket.

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is, ám a Giants sosem leírható ellenfél, főleg a Pats ellen.. (Fotó : Getty Images)

A Giants védelem eddig 5 mérkőzésen 125 pontot hozott össze, ami 25 pontos átlagot jelent, ám kiemelendő, hogy a két győzelmüket a Red Skins elleni 24-3-as mérkőzésen, ill. a Tampa Bay Buccaneers ellen hozták. Ami biztos, hogy Brady az utóbbi időben a jól bevált passzokhoz nyúl, amely egyre többször csak a 3. próbálkozásra lesz eredményes. Ugyan az előző mérkőzésen a második félidőben a Redskinst a padlóra küldték, ám mindenképp figyelmeztető jel lehet, hogy két negyed alatt mindössze 12 pontot hozott a csapat. A Buffalo is kifogott Brady-n, de ott van az a bizonyos defense. A védelem remek mutatót alakított ki és ténylegesen ez lehet most a kulcs az idei szezonban. A Pats védők 5 mérkőzés alatt 34 pontot engedtek az ellenfeleknek, ami ténylegesen a mostani szezont tekintve egyedülállónak mondható. Egy szó, mint száz ez a találkozó nem lesz olyan lefutott, ahogyan azt a fogadóirodák megjelölték. A szimulációs adatok alapján ugyan várható, hogy nagy különbség lesz a felek között, ám kiemelendő továbbra is, hogy a Giants többször megviccelte már az agyonfavorizált Patriots csapatát. Úgyhogy bizakodó vagyok, ráadásul a Giants idén még nem szenvedett 20 pontnál nagyobb arányú vereséget. Úgyhogy az ajánlásom a +20,5 pontos opció lenne, amit 1,53-as szorzóért cserébe mindenképp megéri megfogadni.

New England Patriots – New York Giants Fogadási Határidő : 02:20
Tipp : New York Giants +20,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: