b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Miami Dolphins – New England Patriots – 19:00

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

A második és harmadik prémium elemzés esetében NFL elemzések kerülnek publikálásra. Az első találkozó esetében a Miami – Patriots összecsapásra ajánlok fogadást.


 Amerikai futball statisztika:
12 nyertes – 2 vesztes


I Miami Dolphins – New England Patriots I

A Pats szezonnyitó mérkőzésére ajánlottam fogadást és igencsak magabiztosan sikerült nyereséggel zárnunk. Amikor a Pats otthon játszik mindig érdemes favorizálni a sikerüket, úgyhogy ezt érdemes a kezdő sportfogadóknak felírni. A mostani mérkőzés viszont teljesen másként alakulhat, hiszen a Pats idegenben többször képes szoros mérkőzéseket kialakítani, ráadásul a Miami az utóbbi években rendre képes nyerni, vagy szoros mérkőzést kialakítani a Brady által irányított Pats ellen.

A szimulációs adatok alapján a végeredmény 17-35-s eredményt mutat.

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is, ám a hazaiak képesek lehetnek 3 TD-n belül tartani a vendégeket. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy a Pats remek kerettel rendelkezik, ráadásul Brady még mindig csúcsformában, illetve S. Michel, J. White, J. Gordon és J. Edelman a támadások szerves részeit képzik és képesek több TD-t is kialakítani. A hazaiak részéről Ryan Fitzpatrick irányít, aki szintén rutinos játékosnak számít. A vendégek részéről K. Drake, DeVante Parker az akikre érdemes majd figyelni a mérkőzés során, hiszen ők lesznek a támadások főszereplői a hazai részről. Egy szó, mint száz én egy izgalmas mérkőzésre számítok és felesleges kiindulni az 1. fordulóban elért eredményekből, hiszen a Pats ellen mindig képesek a csapat felszívni magukat, ráadásul Brady-ék idegenben nem a legjobbak, ahogy már említettem is. A fogadóirodák egyértelműen a vendégek sikerét várják és ennek köszönhetően egy olyan line-t találtam a fogadási piacon, amelyre szerintem érdemes fogadni. A hazaiak sikere mellé egy +21,5 pontot hendikep opciót párosítottam, ami 3 TD előnyt jelent. Ez sem papíron, sem az egymás elleni eredmények alapján nincs benne a mérkőzésbe, úgyhogy én bizakodom és szerintem képes lehet a Dolhpins 3 TD-n belül tartani a Pats csapatát.

Miami Dolphins – New England Patriots (19:00)

Tipp: Miami Dolphins +21,5 pont (Pontszám hendikep – További piacok) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: