b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : MIA Dolphins – SEA Seahawks – 10/04 19:00

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

A Dolphins – Seahawks mérkőzésen egy kérdés van, ami egyedül Frizpatrickra vonatkozik. Amennyiben jó napot fog ki az irányító, akkor a Seahawks itt hagyhatja a fogát, viszont, ha nem fog “varázsolni”, akkor nem sok esélyt adunk nekik. Annyi biztos, hogy itt is sok pontos mérkőzésre van kilátás, ugyanis egyik védelem se vitézkedik, sőt a Seahawks védelme eddig nagyon rosszul néz ki. Wilsonék ugyan végig haladhatnak majd a Miami védelem ellen, akik nagyon sokat “embereznek”, de ezt nagyon pocsékul teszik meg. A Metcalf – Lockett duó ezt bőven kihasználhatja és jó párszor mattolhatják majd a secondaryt. Ami biztos, hogy idén sokat változott a Seahawks támadójátéka, akik passzorientáltak lettek és ezt olyannyira erőltetik, hogy mindössze a Chiefs rendelkezik jobb mutatókkal ezen a piacon náluk. A Dolphins egyébként pocsékul indított, bár legutóbb a Jacksonville ellen parádézott a csapat,viszont a Seattle három győzelemmel és hibátlan mérlegggel érkezik ellenük, ráadásul itt a keleti parton a 19:00-ás kezdetű mérkőzéseken rendre nyerni tud a csapat, sőt tovább megyünk a legutóbbi kilenc mérkőzését megnyerte az együttes. A várható pontszámadatok alapján egyébként megközelítőleg tíz pontos különbség várható a felek között.

📊 Ajánlott predikció: 
SEA Seahawks -4.5 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: