b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : MIA Dolphins – KC Chiefs – 12/13 19:00

Jan 16, 2016; Foxborough, MA, USA; The Kansas City Chiefs line up against the New England Patriots during the second half in the AFC Divisional round playoff game at Gillette Stadium. Mandatory Credit: Stew Milne-USA TODAY Sports

Az NFL kínálatát sem erőltetném túlzottan a mai nap, ugyanis elég jól vannak meghatározva a lineok. Ennek megfelelően egy jól bevált opciót favorizálnék a KC Chiefs meccsén, ugyanis T. Hill játékára ma végre két hét kihagyás után kaptunk egy jó szorzót. Legutóbb a TB Buccaneers elleni meccsen favorizáltuk Hillt és akkor három TD-t is szerzett. A mostani meccs mindkét csapatnak fontos lehet, viszont egy dolog miatt számomra szinte kézen fogható tényező, hogy ma Hill többször lesz favorizálva a támadásokban.

Várható végeredmény
2129

 


Ami kulcsfontosságú lehet ma, hogy a Dolphins idén védekezésben a cover0-t, cover1-t és blitzeket favorizálja. Ez pedig elég jól megy nekik, ugyanis a cover0 esetében a legtöbbször láthattuk ezt a hazaiaktól, de cover1-et a negyedik legtöbbször, míg a blitzeket a harmadik legtöbbször végezték el az eddigi meccseiken. Ami ezzel a gond, hogy Mahomes van a KC oldalán, akit idén ilyen dolgokkal egyszerűen nem lehet zavarba hozni. Mahomsé a legjobb PFF értékelés cover0, cover1 és blitz ellen is. Példának okáért a blitzelés ellen már 12 TD-t hozott össze a Mahomes. Ami itt kiemelhető és számunkra kulcsfontosságú, hogy T. Hill az elsőszámú célpontja a blitz taktikák esetén Mahomesnak, úgyhogy ma elég sűrűn kaphat labdákat Hill. Legutóbb a Bucanneers ellen is bejött ez a taktika és akkor ahogy már említettem is T. Hill három TD-t is szerzett. Egy szó, mint száz ugyan jó eredményekkel és mutatókkal rendelkezik a Dolphins védelem, ám Mahomes ellen ez kevés lehet. Hill idén 0.78-as TD ratinggel rendelkezik, ami a liga egyik legjobb produktuma, de ha csak a csapatot nézzük akkor ténylegesen ő az elsőszámú célpontja passzokban Mahomesnak. Kíváncsian várom ezt a meccset, de az előző héttől eltérően most 1.70-es odds van Hill TD-re, ez számomra pedig már egy értékes szorzó. Úgyhogy alacsony téttel ugyan, de Hill TD-re fogadok!

Predikció : 
T. Hill (Bármikor TD-t szerez)
Odds: 1.70Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: