b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : MIA Dolphins – BUF Bills – 09/20 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

A Buffalo előző mérkőzésére is fogadtunk és kiemeltük, hogy ilyen védelemmel szemben elég nehéz lesz több csapatnak is a dolga. A Miami Dolphins pedig pont abban erős, amiben a Bills védelme a legjobb, egyszóval Ryan Fitzpatrickéknak aligha lesz ma könnyű dolguk. Az szintén érdekes tényező, hoyg a Dolphins védelem 217 yardot engedett a New Englad ellen futásokban, ráadásul Cam Newton 15/19-es eredménnyel zárt a passzok tekintetében, tehát az ember érzése az volt végig, mintha a Miami védelem az öltözőben maradt volna. A Bills remekül kezdte a szezont, tíz pontot vertek az amúgy viszonylag erős Jets csapatára. A védelem ügyesen mozgott, ráadásul a támadásokban is végig remekelt a csapat. Egy szó, mint száz a csapatok előző mérkőzése teljesen arra utal, hogy itt ma a Bills ismét győzelemmel fog zárni a kérdés csak az, hogy hány ponttal teszik meg ezt a vendégek. A felek az előző szezonban kétszer találkoztak és oda vissza nyert a Bills tíz, illetve tizenhét ponttal. Reméljük ez most is megtörténik.

📊 Ajánlott predikció: 
BUF Bills -4.5 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: