b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : LV Raiders – NO Saints – 09/22 02:15

Favoritnak számít a Saints, ám több éve nem tudják jól kezdeni a szezont. (Fotó : USA Today)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:15

Kiválóan határozták meg a mérkőzésen a hendikep line-t, ám ez a -3.5-ös hendikep opció ajándéknak tűnik. A statisztikai adatok alapján öt, hat pontos sikerre lehet számítani és a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy nem lesz egy TD különbség a felek között. Az viszont kijelenthető, hogy a Raidersnek nincs erős védelme és A. Kamara, E. Sanders, ill. J. Cook könnyedén darabokra szedheti ezt a védelmet. Ehhez természetesen még párosul D. Brees játéka, aki az első mérkőzésen igencsak meggyőző volt. Egy szó, mint száz a Saints győzelmére számít ma mindenki a kérdés már csak az, hogy hány ponttal teszi ezt meg az együttes. Mi a -3.5-ös line-ra fogadunk, ez szerintünk “zöldülni” fog.

📊 Ajánlott predikció: 
NO Saints -3.5 (Hendikep)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: