b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Los Angeles Rams – Baltimore Ravens – 11/26 02:15

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A harmadik elemzésem esetében már egy hajnali mérkőzés került górcső alá, méghozzá a Rams – Baltimore összecsapás lenne ez.


A mérkőzés esetében három fontos tényező szerepel az elemzésben és ez a három dolog döntően befolyásolhatja a találkozó kimenetelét. Kezdjük is el. Az első és legfontosabb, hogy a Ravens a liga leghatékonyabb támadósorával rendelkezik és a vendégek mérkőzésenkénti 34,1 pontos átlagot hoztak eddig, amivel toronymagasan kiemelkednek a ligából. Az együttes L. Jackson irányításával nagyon jól szerepel, ráadásul az irányító szerepben egy olyan játékost láthatunk, aki pontos passzai mellett, hihetetlen gyors. A gyorsaságának köszönhetően pedig nagyon nehéz ellene felkészülni, hiszen bármikor képes egy-egy több yardos futást összehozni. A vendégek támadósorában ráadásul M. Ingram, G. Edwards, M. Andrews és M. Brown játékára is számíthatnak. Ez annyit jelent, hogy Lamar mellett még van négy olyan játékos az offenseben, akik bármikor képesek lehetnek befolyásolni a találkozók kimenetelét. Aztán ott van az a tényező, hogy a vendégek védelme Marcus Peters érkezése óta erősödött és a múlt héten például Deshaun Watsont hét alkalommal sackelték. Ami köztudott tény, hogy a hazaiak irányítója J. Goff nyomás alatt egyáltalán nem teljesít jól, ráadásul a támadófal nem lesz képes őt megvédeni, egy ilyen defense ellen. A harmadik tényező pedig, hogy a Ravens secondary “feltöltődött” és Jimmy Smith, az előbb említett Marcus Peters és Earl Thomas is játszani fog.

A statisztikai adatok alapján a vendégek sikere várható és öt pontos favoritnak számítanak.

Teljesen kiszámíthatatlan a Ravens irányítója, ennek köszönhetően pedig a liga eddig legeredményesebb offense mutatóival rendelkezik a Ravens! (Fotó : Getty Images)

Egyszóval a vendégek szinte minden mutatóban jobbak, mint a hazaiak. A fentiekben felsoroltam három tényezőt, ami a vendégek sikere mellett szól. Ami biztos, hogy aki látja a statisztikai adatokat azt is láthatja, hogy a két csapat offense mutatói között közel tíz pont a különbség és a Rams védelem ugyan hasonló mutatókat ért el, mint a Ravens védelem, ám a fentiekben említett secondary, ill. a várhatóan J. Goffra érkező nyomás miatt nem lesz képes a Rams nyerni. A mostani fogadásom alapja a Ravens -3,5 pontos hendikep opció lenne. Sokat gondolkoztam, hogy 1,55-ös szorzóért cserébe a sima vendég győzelmet ajánljam nagyobb téttel, vagy maradjak a rizikósabb fogadásnál. Ám úgy érzem, hogy ezzel a -3,5 pontos hendikeppel nem vállalok nagy rizikót és 1,90-es oddsért cserébe ez ajándék lehet. A Ravens egyébként, a szezon során amikor nyert, akkor egy esetben zárt csak három pontos különbséggel, ezen kívül minden meccsen legalább hat ponttal tudtak nyerni.

Los Angeles Rams – Baltimore Ravens Fogadási határidő : 02:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Baltimore Ravens -3,5 pont (Pont hendikep) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: