b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Los Angeles Chargers – Indianapolis Colts – 22:05

Chargers sikere a várható, ám vélhetően nincs 10 pontnál több különbség a felek között. (Fotó : Getty Images)

A mai napon rövid elemzéseket teszek közzé, hiszen rengeteg dolgom lesz a nap folyamán, ill. több elemzéssel is készültem. A második elemzés esetében egy NFL mérkőzés kerül megosztásra.


I Los Angeles Chargers – Indianapolis Colts I

A találkozó több szempontból is érdekes lesz, hiszen a 2019-s “roster” szerintem jól sikerült a Colts részéről. Ugyan Andrew Luck távozott, ám J. Brissett érkezésével az irányítás szerintem jó kezekbe került. Brissett viszonylag jó és erős mutatókkal rendelkezik, ráadásul igencsak összeszokott a csapat.

Chargers sikere a várható, ám vélhetően nincs 10 pontnál több különbség a felek között. (Fotó : Getty Images)

A Chargers számít ma favoritnak, ám a Colts képes lehet meglepni a hazaiakat. A szimulációs adatok alapján 7 pontos favoritnak számítanak a házigazdák, ami szerintem reálisnak mondható, ám a Colts egyedül a Kansastől kapott ki 10 pontnál többel az előszezonban, ezen kívül viszont rendre 10, vagy kevesebb ponttal realizálta az együttes a vereséget, ill. 2 alkalommal nyertek is. A hazaiak erős előszezonon vannak túl és ennek tudatában mindössze 2 győzelmet sikerült elérniük. Én mindenképp bizakodó vagyok és a szorzók különbsége miatt a +10,5 pontos hendikepben hatalmas érték lehet, amelyet érdemes lehet kihasználni, hiszen 1 TD és 1 FG különbség esetén is nyerünk.

Los Angeles Chargers – Indianapolis Colts (22:05)
Tipp: Indianapolis Colts +10,5 pont (Pontszám hendikep) odds:1,53 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: