b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Los Angeles Chargers – Green Bay Packers – 22:25

Chargers sikere a várható, ám vélhetően nincs 10 pontnál több különbség a felek között. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében sem értettem a szorzókat és ennek is köszönhető az, hogy fogadást ajánlok az összecsapásra.


A Chargers-Packers kettős most teljesen más képet mutat és lényegében a botrányos hazai védelmet a kiváló formában lévő Packers offense könnyedén tönkreverheti. Aztán ott van a hazaiak támadósora, amely szintén nem túl acélos és P. Rivers irányítójátéka nagyon rossz útra terelheti a hazaiakat. Ami biztos, hogy sosem szabad leírni a hazaiakat, ám az A. Rodgers vezette vendégeknek, most szinte minden klappol és a támadósor nagyon erősnek mondható.

A szimulációs eredmények alapján 4 pontos favoritnak számít a Green Bay Packers.

Ma is könnyen szenvedhet vereséget a Chargers, hála az eddig pocsék formával rendelkező támadósoruknak. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a felek közötti különbséget, remekül példázza a statisztikákban látható adat. A hazaiak 3-0-5, míg a vendégek 7-0-1-es mutatóval rendelkeznek. A vendégek védelme nincs a legjobb formában és tényelegesen a Chargers rossz támadójátéka ma visszahozhatja a védelem önbizalmát is, hiszen az előző mérkőzéseken rendre az offense hozta a találkozókat. Egy szó, mint száz A. Rodgers által irányított offense egyben van, ráadásul az irányító számíthat szinte mindenkire a támadósorban, így A. Jones, J. Williams, vagy épp D. Adams segítheti a támadásokat. Annyi szent, hogy rég nem láttunk már ilyen jó csapatot a Green Baynél, úgyhogy bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban és szerintem a botladozó Chargers ma sem fog tudni győzelmet kiharcolni, az eddig idegenben veretlen Packers ellen.

Los Angeles Chargers – Green Bay Packers Fogadási határidő : 22:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Green Bay Packers (Győztes) 1,54 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: