b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Kansas City Chiefs – Tennessee Titans – 01/20 21:05

Az NFL elődöntőjének első mérkőzését favorizálom most csak a hétvégi NFL rájátszásból. Lényegében kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk és nem kis meglepetésre az elődöntőig jutott a Tennessee, hiszen nyerni tudtak a Pats, Ravens kettős ellen is.


A fogadóirodák egyáltalán nem számoltak a Titans rájátszásbeli sikereivel, ám a csapat itt van az elődöntőben és lényegében óriási hiba lenne őket leírni, főleg látva a Kansas City Chiefs előző mérkőzését. Ami biztos, hogy innentől senki sem fogja véleményem szerint leírni őket, a fogadóirodák szorzói a mai napra elkezdtek csökkenni a sikerükre. A védelmük roppantul hatékony volt az előző két mérkőzésen, ráadásul a támadásokban is megnehezítették az ellenfelek dolgát. Egyszóval igencsak hatékonynak mondható a csapat. A Kansas a Texans ellen megmutatta, hogyan is kell az NFL egyik legnagyobb fordítását kieszközölni, hiszen 0-24-ről állt fel a csapat, majd egy fantasztikus teljesítménnyel 51-31-es győzelmet harcolt ki a csapat. Tegyük azért azt is hozzá, hogy ehhez az eredményhez bőven kellett a Texans defense, akiken a második negyedtől kezdve a Chiefs offense úgy ment át, mint kés a vajon. Ennek ellenére, ma én nagyon meglepődnék, ha ismét ilyen fegyelmezetlen lenne a Chiefs védelem, ill. hasonló teljesítményt hozna össze az offense.

A statisztikai adatok alapján a kilenc pontos favoritnak számít a Kansas.

Mahomes az előző mérkőzésen képes volt kiváló passzaival, ill. remek hívásaival megfordítani a mérkőzést. Vajon ma is lesz ilyen problémája? (Fotó : Getty Images)

Őszinte leszek én nagyon bízom a Titans védelemben. Összességében a csapatnak a Chiefs ellen leginkább a T. Hill, T. Kelce és D. Williams triót kellene valahogy kivenni a játékból. Ez pedig szerintem nem lesz akkora elképzelhetetlen feladat. Annyi biztos, hogy a védelem a futások ellen remek mutatókkal áll és a szezon legjobb átlagait hozó Ravenst 12 ponton tudták tartani, ami fantasztikus eredménynek mondható. Mahomes játékáról is elmondható, hogy nyomás alatt könnyen megzavarható és ezt kihasználhatja a Titans defense. Egyszóval több mutató is arra enged következtetni, hogy itt maximum egy touchdown különbség lehet a felek között. Ráadásul még ott van egy tényező, hogy legutóbb a Titans verte meg a Chiefs csapatát méghozzá 35-32-re. Én szoros mérkőzésre számítok, egyáltalán nem győzött meg a Chiefs az előző héten, annál inkább a Titans. Úgyhogy a Pats, Ravens után felsorakozhat a Chiefs is. A fogadásom alapja a statisztikai adatoknak megfelelő lenne így én a Titans győzelmet egy +9,5 pontos hendikep opcióval egybefűzve ajánlom. A Titans ritkán kapott ki tíz vagy több ponttal, ráadásul egyben van a csapat, kevés a hiányzó úgyhogy minden adott a meglepetésre! Ami pedig még fontos információ lehet, hogy Travis Kelce még hét elején a sérültek listáján volt megemlítve, ám a mérkőzésre elméletileg sikerült helyrehozni a sérülését. Ezen kívül Lesan McCoy kérdéses, ill. a defensive tackle Chris Jones játéka is az. Emmanuel Ogbah, ill. Alex Okafor sem játszik, akik ketten 5,0-5,5 közötti sack átlaggal rendelkeztek. Úgyhogy van min törni a fejüket a hazaiknak és szerintem nem lesz tíz vagy több pont a felek közt.

Kansas City Chiefs – Tennessee Titans Fogadási határidő : 21:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Tennessee Titans +9,5 pont (Hendikep) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: