b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers – 02/03 00:30

Elérkeztünk a Super Bowlhoz ahol kisebb-nagyobb meglepetésre nem a mérkőzés kimeneteleire, hanem az MVP-re ajánlanánk fogadást. A fogadásunk alapja négy játékosra vonatkozik és megpróbáltam úgy beosztani a téteket, hogy, ha a favorizált játékosok valamelyike nyerne, akkor mi is nyerjünk


Őszintén szólva tavaly lemaradtam az MVP címről és inkább csak szimplán a Pats sikerét favorizáltam. Nem mondanám, hogy életem legjobb NFL döntőjét láttam, de ez benne volt a pakliban. Most viszont két remek formában lévő együttes fog találkozni egymással, ráadásul az irányító poszton két fantasztikus képességekkel rendelkező egyén fog a pályán szerepelni. Annyi szent, hogy ki-ki mérkőzés lesz, úgyhogy akinek van ideje érdemes megtekinteni élőben a hajnali órákban ezt a mérkőzést. Az MVP címeket a legtöbb online fogadóirodában lehet megfogadni és ennek megfelelően a bet365, unibeten is megtalálhatóak a favorizált opciók!

Unibeten a mérkőzésen belül az MVP címnél találhatóak meg a favorizált személyek, míg bet365-n az Amerikiai Futball menüponton belül, a “Jövőbeli piacok” ponton található meg az MVP piac.

A két irányítóról is szólhat a mérkőzés, ám Mahomes MVP címe mellett, én még három játékosban láttam megfelelő lehetőségeket. (Fotó : ESPN)

Az MVP várományosok közül pedig 4 játékos került kiemelésre, ezt a 4 játékost pedig annak megfelelően kellene megfogadni, ahogyan azt a téteknek megfelelően ajánlom. Az első opció az irányítóra vonatkoznia a Chiefs részéről Patrick Mahomes a favorizált személy. Lényegében ezt nem nagyon kell részletezni, véleményem szerint Mahomes, ha ma kimagasló teljesítményt nyújt és nyer a csapatuk, ő nyerheti meg az MVP címet. Viszont rajta kívül van három olyan személy, akikben hatalmas esély lehet. A Chiefs részéről Tyreek Hill és Mecole Hardman az akikre érdemes fogadást kötni, míg a 49ers részéről Raheem Mostert lenne a favorizált tényező. Amennyiben a 49ers nyerne és Raheem Mostert jó formában lenne, abban az esetben ő lazán behúzhatja Garoppolo előtt az MVP címet és lényegében a fogadóirodák is őt tartják a 3. legesélyesebbnek az MVP címre. Én Garoppolo-t azért nem favorizálnám, mert döntő többségben ugyan az ő passzai kellettek, de nem ő hozta azokat a kimagasló teljesítményeket a szezon során. Ugyan van érték a 49ers irányítójának MVP címében, ám én őt nem favorizálnám. A Chiefs részéről viszont Hill és Hardman kettős szerintem, ha képesek lennének TD-t, ill. több futást is lehozni, egyben kimagaslani a mezőnyből, akkor ők nyerhetik meg az MVP címet. Egyszóval itt van ez a négy játékos, akik behúzhatják az MVP címet. Rajtuk kívül talán Travis Kelce és George Kittle lehet még várományos, ám mindkét védelem remekül védekezett a hasonló típusú és pozícióban szereplő játékosok ellen. Egy szó, mint száz ezt az négy játékost favorizálom és őket ajánlom fogadásként számotokra. Tétekre figyeljetek!

Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers Fogadási határidő : 00:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Patrick Mahomes (MVP) 2,00 “C” kategória 3 egység
Raheem Mostert (MVP) 8,00 “C” kategória 1 egység
Tyreek Hill (MVP) 15,00 “C” kategória 1 egység
Mecole Hardman (MVP) 67,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: