Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

NFL: Ismét izmosra sikerült a vasárnapi menet!

Az NFL első hetét is nyereséggel zártuk, de akkor jóval kevesebb tippel készültünk.. A második hetet, viszont kőkeményen „megbombáztuk” és több mérkőzésre is fogadást kötöttünk!

Alapvetően hat mérkőzést favorizáltunk a vasárnap esti, illetve hétfő hajnali kínálatból és egyedül a Baltimore Ravens meccs volt az, ahol nem sikerült nyereséget kialakítanunk, hiszen a hazai győzelem az utolsó pillanatban úszott el. Ezenkívül viszont a GB Packers – CHI Bears, LV Raiders – ARZ Cardinals, LA Rams – ATL Falcons, NO Saints – TB Buccaneers és a CLE Browns – NY Jets mérkőzéseken is profitáltunk. A legbiztosabb fogadásainkat a nagy tétes szolgáltatásunkban is megosztottuk és igen két NFL ajánlásunk is volt. Az LA Rams – ATL Falcons meccsen Matthew Stafford, míg az LV Raiders – ARZ Cardinals párharcon Derek Carr passzolt touchdownjaira fogadtunk.

ATL FALCONS @ LA RAMS
Passzjátékot kell tolni ezerrel a Ramsnál, szerintem Stafford is tudja ezt. Az első mecccs gyengén alakult, de volt több olyan passz is, ami minimális dolgokon múlt. A Falcons védelme gyenge, legutóbb is 27 pontot kaptak. Úgyhogy Staffordtól kell pár pontos passz, amit Cooper Kuppék TD-vel fognak ünnepelni. Ez a line szerintem hozható, viszem is 2 egységgel! odds: 1.50

 

ARZ CARDINALS @ LV RAIDERS
Az Arizona passzjáték elleni védelme elég gyengének mondható és példának okáért a Chiefs ellen már 11 perc alatt kaptak 2 TD-t passzokból, de azon a találkozón Mahomes 5x passzolt TD-t. Persze a Raiders offense nem olyan erős, mint a Kansasé, de azért Derek Carr képességei adottak ahhoz, hogy itt egy ordas nagy over alakuljon ki. A Raiders is kikapott az első meccsén, ám Derek Carr 2 TD passzt kiosztott. Úgyhogy nem gondolom azt, hogy az Arizona gyenge védekezése ellen ez ne menne neki! Itt is megy 2 egység, ez is egy nagyon esélyes tipp! odds: 1.50

A többi tippünket a prémium, illetve prémium „gold” szolgáltatásainkban publikáltuk. 

Ugye azon opciókat, amelyek szinte minden fogadóirodában megtalálhatóak NFL esetében gondolunk itt a hendikep, money line, összesített pontok piacokra, a prémium szolgáltatásunkban osztottunk meg. A játékos speciális fogadásokat pedig értelemszerűen a „prémium gold” szolgáltatásban tettük közzé. Ahogy már említettük is szinte minden egyes ajánlásunk nyereséggel zárt, úgyhogy bátran kijelenthető, hogy az NFL második hetét/fordulóját is nyereséggel zártuk! 

Kedd hajnalban a Buffalo Bills – Tennesse Titans és a Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings mérkőzésekkel zárul a második forduló. Mindkét találkozóra készültünk egy-egy ajánlással, amelyeket a prémium „gold” és nagy tétes szolgáltatásainkban publikáltunk! Amennyiben Te is szeretnél hasonló sikereket elérni az NFL keretein belül, akkor ne várakozz tovább és csatlakozz még ma a szolgáltatásaink valamelyikéhez! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS
7999
Ft/hónap
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
19999
Ft/hónap
PRÉMIUM „FULL” PACK
34999
Ft/hónap
„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d