b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Indianapolis Colts – Denver Broncos – 18:00

Az utolsó elemzés esetében az Indianapolis Colts – Denver Broncos mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mérkőzésen több döntő érvem is van, de legelsőként azt emelném ki, hogy a vendégek elcserélték a legjobb elkapójukat, Emmanuel Sanderst. Ez a kiesés döntő változás lesz a támadások esetében és kijelenthetjük azt, hogy a vendégek így jóval esélytelenebbek innentől minden egyes csapattal szemben. A hazaiak védelme ugyan nem a legjobb, ám láthattuk a Chiefs ellen, hogy ha kellően odafigyelnek képesek lehetnek megnyerni a mérkőzéseket. Persze nem szabad a vendégeket leírni egy játékos kiesése miatt, ám mindenképp érdekes tényező ez, hogy Sanders távozott a csapattól.

A szimulációs adatok alapján nyolc pontos favoritnak számítanak a hazaiak.

Ma is győzelmet ünnepelhetnek a hazaiak. (Fotó : Getty Images)

A másik érdekes tényező, hogy a két csapat teljesen ellentétes teljesítményt nyújt. A Denver egy négy mérkőzéses vereségekkel tarkított szériát szakított meg és nyert két mérkőzést, ám legutóbb a Kansas feltörölte velük a padlót. A Colts viszont 4-0-2-es mérleggel rendelkezik és példának okáért legutóbb idegenben a Chiefs ellen nyerni tudott a csapat óriási meglepetésre, de ezt követően hazai pályán hét ponttal verték a Texanst. Nagy harc lesz ez egyébként Brissett és Flacco között, ám úgy vélem, hogy ma a Colts O-line kifogja használni a Denver védelem gyengeségeit. Úgyhogy nagy izgalommal várom a mérkőzést és szerintem hazai pályán magabiztos győzelmet arat a Colts amit egy -4,5 pontos hendikeppel ajánlok fogadásként.

Indianapolis Colts – Denver Broncos Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Indianapolis Colts -4,5 pont (Hendikep) odds: 1,80 Tét : “C” kategória 2,5 egység
Tipp : Indianapolis Colts -4,5 pont (Hendikep) odds: 1,80 Tét : “C” kategória 2 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: