b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Houston Texans – New England Patriots – 12/02 02:20

Brady az utóbbi két mérkőzésen remekül játszott. Vajon az alapszakasz utolsó mérkőzésén sikerül nekik gálázni? (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzésem egy NFL mérkőzésre készül. A pályán a Houston Texans fogadja a New England Patriots csapatát.


A találkozóval kapcsolatban óriási rizikót vállalok, hiszen ezen a mérkőzésen osztom meg a legmagasabb tétet, ami az öt egységet jelentené. Ám nehezen tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, amit már több hete, sőt már szerintem lassan két hónapja mondok, hogy a Pats offense borzasztó gyenge, míg a védelmük brutál erős. Lehet hülyén hangzik, ám a T. Brady által fémjelzett támadósor nem hozza a várt eredményeket és ugyan még így is magas az átlaguk (27,27), én egyszerűen nem értem, hogy Brady meddig fogja tudni ezt a sablon játékot hozni. Ténylegesen leírtam már többször is, hogy a rutinos és folyamatosan rekordokat megdöntő irányító már-már csak szabadul a labdától, nem megy bele a veszélyes helyzetekbe és ténylegesen többször hibázik mostanság. Ezt nem nagyon tudom hova tenni, bár egyértelmű, hogy a vendégek offense elég kiszámítható. Futások terén a S. Michel, J. White duó parádézhat, míg a passzok terén J. edelman, M. Sanu és J. White lehet a célpont. Persze rajtuk kívül ott van még J. Meyers, vagy épp P. Dorsett is, ám ténylegesen a mostani Pats offense szerintem nem ütőképes.

A statisztikai adatok alapján négy-hat pont között várható a vendégek sikere, viszont a pontok terén szinte minden statisztikai portál negyven pont alatti átlagot vár és a legtöbb helyen harminchat-harmincnyolc pontos összesítést láthatunk.

Brady az utóbbi időben nem teljesít jól és a Pats egyedül a védelmének köszönheti, hogy megnyerte az utóbbi mérkőzéseit. (Fotó : Getty Images)

A Houston részéről D. Watson irányítójátékán sok fog múlni, hiszen idén nem nagyon találkozott hasonló kvalitású védelemmel a hazaiak irányítója. Az viszont látható, hogy a védelem sem a legjobb, hiszen rendkívül magas az átlaguk. A Ravens tönkre verte őket a 41-7-es találkozón, de a 22,6-s átlag a védelemnek nem épp a legkecsegtetőbb mutató. A Pats defense 10,6-os átlagot hoz a védekezésben, ami tényleg egyedinek mondható. Mivel egy konferencián belüli mérkőzésről beszélünk nem épp a legsimább lesz ez a találkozó a Pats részéről, főként úgy, hogy idegenben messze nem teljesít olyan tökéletesen a Pats, még ha a mutatójuk 5-0-1-es értéket mutat. Egy szó, mint száz a hazai részről futásokban C. Hyde mutathat valamit, ám őt könnyedén hatástalaníthatja a Pats védelem. Aztán a passzok terén talán Hopkins és Fuller lehet a legbiztosabb célpont, ám én most úgy érzem, hogy az eddig remek szezont futó Deshaun Watson is megizzad a Pats defense ellen. Nem számítok arra, hogy hasonló remeklést nyújtana, mint a Ravens irányítója és MVP várományosa L. Jackson. Úgyhogy a fogadásom alapja a 46,5 pont alatti opció lenne, ami a Pats szezonbeli mérkőzésein 9-2-es arányban jött, míg a Houston esetében 4-7-es arányban zártak. Azt viszont fontos kiemelni, hogy a Pats defense változtathat ezen a Houston arányon, ill. ott van az utóbbi időben gyengélkedő offense is. Nagyon meglepne, ha Bradyék harminc pont körül zárnának, ill. az is meglepne, ha a Houston húsz pont körül tudna zárni.

Houston Texans – New England Patriots Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Kevesebb, mint 46,5 pont (Játék összesített) 1,90 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: